"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. január 19., szerda

Esti fürdés.....




Na nem én fürdöm, hanem a csincsillák. Imádnak fürödni az üvegbe. Benne nagyon finom homok van, ebbe hemperegnek, a homokkal tisztítják a szörűket.Szórják magukra a homokot, versenyeznek, mert mind ketten nem férnek az üvegbe. Nagy nyögés, harc van az elsőbbségért.Jó nézni őket. Remélem jól látszik ahogy tisztálkodnak. Utána várják a jó megérdemelt alma szirmot...Bizonyára az Andokba is találtak...az "almasziromfán", Vagy csak mi rontottuk el őket????

6 megjegyzés:

  1. Jé, még soha nem láttam ilyet! De édesek!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de aranyosak:))
    Hangos fotó nincs?:D

    VálaszTörlés
  3. Nekünk is volt két csincsillánk, nagyon szerettük őket!! Olyan kis édes gombszemük van, és csodás bundijuk. Sok örömöt velük:)

    VálaszTörlés
  4. Nézz be hozzám vár rád valami:)

    VálaszTörlés
  5. Kiselefánt voltam megint! A skype címed a suliban maradt! Majd holnap.....joóóóóóóó?

    VálaszTörlés
  6. Azt még én sem láttam hogy így fürdenek:-)
    nagyon édesek:)

    VálaszTörlés