"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. január 22., szombat

Megszülettem....


"Én A macik királya lettem" mondhatnám...
Jó rég óta nézegettem, de a fordítást sem értettem, és igazából a horgolási tudásom is hiányos.
De megszületett az első horgolt macim/szaknyelven nem jut eszembe/,ami nem teljesen a minta után ment, ugyanis a talpra nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni hogy ovális legyen.Így legalább egyedi lett, szemem sem volt itthon,,úgy hogy fekete hímzőcérnából készült .Anyaga: bontott kötőfonal..
Még szerencse hogy pihenős napom volt mikor készült, mert egész napom ráment...Azt hittem ripsz-ropsz és kész.....Nekem nem volt az.
Imádom,olyan jó tapogatni, forgatni hogy milyen édes lett...szerintem, nekem....
Tudom, messze a húsvét, találtam egy kötött nyuszi mintát... Nagyon egyszerű, csak egy kis kockát kell kötni, fércöltéssel jelölni, behúzni,tömni,össze varrni, és kész..

5 megjegyzés:

 1. Nagyon édi!!!!!!!!!! A nyuszikád pedig tüneményes!

  VálaszTörlés
 2. Bátor és rettenthetetlen vagy most már látom a horgolási tudományoddal sincs semmi baj. (halkan és csendben megjegyzem én még nem mertem neki kezdeni hasonló kis figurának) A macikád alatt mit is látok xszemes minta vagy már ki van hímezve? Sajnos a képről nem tudom megállapítani.
  A kötött nyuszi is édes nagyon a csokik tetején:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jópofa mind a kettő! Nem látszik rajtuk, hogy ez az első!

  VálaszTörlés
 4. Sok szeretettel!
  http://farcialkot.blogspot.com/2011/01/liebster-blog.html

  VálaszTörlés