"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. január 28., péntek

Piros amarilisz..


Névnapom már elmúlt, ismerősünktől egy szép bimbós amariliszt kaptam. Papirja szerint gyönyörű piros lesz.. Nem lett ,és nem értem miért kell a vásárlókat így félrevezetni. Mutatós lett de fehér és kicsit "ciromba" rozsaszin is van benne.Ezt most kaptam, de tavasszal a Chlematisal jártam ugyan így. vettem lilát, rózsaszínt, kéket, és hirdettek égővöröset. Nyílását nagyon vártam,de csalódott voltam mert nem pirosat nyílott.Szép halvány lila lett, de ha én pirosat akarok venni, akkor az legyen .... Tudom,ennél nagyobb bajom sose legyen .
Egyébként a hét nagyon rosszul indult, de majd erre visszatérünk.....

1 megjegyzés:

  1. Bizony nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a növény virágzásakor derül ki, hogy nem az a szín amit mi kiválasztottunk, vagy kaptunk. De azért ez is csudaszép!

    VálaszTörlés