"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. március 27., vasárnap

Eprecske..... eprecske.....A sok kerti munka után is hiányzott a kézimunka.Miután a hímzett "eper" nagyon piszkálta a kiváncsiságomat ,így neki álltam.Elötte már kis kartonanyagból készítettem egy sablont. A" Tiszavidéki keresztszemes hímzésminták" című könyből vettem egy-egy apróbb mintát. Kis gyöngyel is díszitettem. A zöld szalagot ma vettem,jó lehet hogy elsőre nem sikerült ugy ahogy én gondoltam, de majd legközelebb..

7 megjegyzés:

 1. Szerintem szépek! Nincs miért mentegetőznöd. Láttam, hogy mikor került fel, de akkor nem lehetett megnyitni. Egész délután a pincénél dolgoztunk, most értünk haza.

  VálaszTörlés
 2. Aranyos kis eprecskék:)))
  Csak addig ügyködtél míg sikerült összehozni, most már nincs megállás készítsd őket, hiszen hamarosan itt az eperszezon:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedveseket alkottál, dícséret a szorgalmadért! Tetszenek!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon helyesek lettek, Vera!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm lányok, nagyon igyekszem....

  VálaszTörlés