"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. április 17., vasárnap

Madarak.... és blogírás


Jól sikerült találkozó szerdán....ERIKA otthon összegépelte a madarakat, itt nálunk csak a kivágás, kifordítás, tömés,és egyebek készültek...A kifordítás nem is ment simán, ezen jót derültünk,A csücskök, hegyek ,megdolgoztattak, de" legyőztem "azt hiszem.....Közben jót beszélgettünk. Az idő hamar elszállt, a madarak itt maradtak.Nagyon jó foglalkozást tudhattunk magunk mögött...

A blog írásról...Érdekes, mert én sem  készítettem volna sohasem  blogot, ha a Forumon nem találkozom JUTKÁVAL.. Ő segített szívvel- lélekkel sok- sok tanáccsal..
Lassan 1éves  lesz a blogom, vegyes gondolataim vannak...

7 megjegyzés:

  1. Ó de édesek lettek ezek a madárkák!!!!
    Egyszer én is varrtam ilyet , én is megküzdöttem a kifordításával :)))

    A blogolással kapcsolatosan talán mindenki így van vagy volt valamikor...Van ilyen tapasztalat, meg amolyan is.... El se tudod képzelni, hányszor abba akartam már hagyni.... de azért mégis jó megosztani másokkal, amiket az ember készít, meg lassacskán kialakul mindenki körül egy kis baráti kör - azt sajnálnám nagyon feladni...meg annyit tanultam másoktól,és ez is olyan jó.

    VálaszTörlés
  2. Én is 4 éve írok blogot. Egy csomószor bezártam, kinyitottam, de egyszerűen képtelen vagyok tőle végleg megválni. Talán nem is kell, ha az ember rátalál arra a pengevékony határra, ahol még érdekes lehet, de nem is árul el magáról túl sok mindent. Én örülök, hogy olvashatlak.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szép madárkákat készítettetek, vidámak, barátságosak szinte hívnak a fészkükbe maguk közé!

    A blogolásról..... elsősorban saját magának csinálja az ember jó megmutatni az elkészített dolgaidat és ha valakinek elnyeri a tetszését ír pár kedves szót szerintem akkor már megérte.
    Gondolj még arra milyen sok kedves embert megismertél, ha csak virtuálisan is. Valószínű a személyes kapcsolat más különbözik pl. nem látod a szemét a barátodnak, de idővel letisztulnak ezek az apróságok is.

    VálaszTörlés
  4. Vera ezek a madarak legalább olyan vidámak mint mi! (amíg készítettük)
    A számítógépem szervizben van, majd jelentkezem!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a kismadarak, én is szívesen díszítenék velük.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Vera!
    KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK SOK SZERETETTEL!!! PUSZI!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Vera,
    ne hagyd abba a blogírást! Szerintem nagyon sokan olvassuk rendszeresen, csak nem hagyunk bejegyzést. Jó látni mások munkáját, és tanulni, jó dolgokat ellesni másoktól ez egy kiváló lehetőség!

    VálaszTörlés