"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2012. január 3., kedd

Ég az ég alja...

Tegnap délután gyalog indultunk el itt helybe egy ismerőshöz,aki nem messze  lakik  tőlünk...Csak úgy felkaptam a fényképezőgépem... hátha lesz valami amit le lehet kapni.
A nap  már lement, és ez a kép tárult elém.
Menet közbe  szinte minden háznál megálltam és az udvaron keresztül próbáltam képeket készíteni.Kisebb nagyobb sikerrel, ugyanis mindenhol volt valamilyen fa ami kicsit bele lóg a képekbe. De szerintem jók lettek.








Talán 20 perc múlva, ez a kép fogadott...



11 megjegyzés:

  1. Köszönöm Bebi... Azt hittem csak nekem tetszik...

    VálaszTörlés
  2. Szépek a képek kedves Vera, lakott területen szinte lehetetlen olyan képet készíteni, melyben nem látszik semmi zavaró.

    VálaszTörlés
  3. Rózsa köszönöm...igazad van lakott területen mindig akad valami ami bele lóg a képbe.... az udvarunkba még zavaró a vezeték... bármerre fordulók, a képeken ott díszelegnek...

    VálaszTörlés
  4. Nem hiszed el.....de engem is megkapott....én is készítettem fotókat........épp a kecskéket mentem megetetni......gyorsan vissza is szaladtam a fényképezőgépért. Csodaszép volt!

    VálaszTörlés
  5. De jó hogy láttad Te is.. Te miért nem rakod fel?
    Nem kell messze menni egy kis szépségért...

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű képek...ma reggel én is fotóztam az eget, de valami pasztell rózsaszín, vaniliaszín játszott velem.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűek a képek! A kezed söprögetésének látványa pedig jól eső érzéssel és vidámsággal töltött el. De főleg a férjed reakciója.Az nagyon kedves. Szóval nem csak én vagyok néha ügyetlen. Hihi. A türelmetlenségedet pedig külön imádom, mert én is az vagyok.

    VálaszTörlés
  8. Huhh! Micsoda képek! Szelet hoz.

    VálaszTörlés
  9. Fantasztikus szép, én is így vagyok vele, hogy nem tudom megállni, hogy ne fotózzam le! Nekem nagyobb tér adatott, de így is akadnak vezetékek, nem baj! A lényeg a természet adta csoda!!!:)

    VálaszTörlés