"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2012. április 17., kedd

Kaktuszokat nem....

Kaktuszokat egy szemet nem érdekli hogy ilyen pocsétás fagyos idő van.. A fólia sátorba már bimbót hoztak és virágoznak, mit sem érdekli őket hogy rendbe sincsenek téve és nem kint a szabadba vannak.
 Ma végre csepegett az eső még a fa alatt puskapor száraz minden, de ez is valami... Mai idő felül múlta a hétvégét az egész napi 6 fokjával...

természetesen a Maci is leellenőrizte...
A  varródoboz is elkészült, igaz a teteje sima marad.... csiszolva , festve, gombok rajta, zsanérok meg az összefogó rúd is hiányzott, új alját kellett csinálni mert szét akart esni...Most már csak a pakolás lesz vissza..


Most érzem úgy , mintha alkotói válságba lennék...De számolni sem tudok, mert  kevesebb csomóval készítettem a hajócsipkét mint  a Jolimama ,  így az mintám kisebb lett pedig a cérnám vastagabb.. 
Eldrado 16
 Most látni ráadásul csálén tettem  le a fényképezéshez...

9 megjegyzés:

  1. Jó lett:-) Az enyém csak gyorsan-gyorsan készült, hogy el tudjam küldeni Neked. Az enyém 12-es, amilyent küldtem Neked.
    Ennek megtaláltad a mintáját?

    VálaszTörlés
  2. A doboz tökéletesnek látszik,valószínű az is.Még mindig említed a tetején a varrótűvásznat,nem használnád nagyon azt hiszem.Bár nem tudom kinek mi a szokása,de ekkora tűtartó a mindennapokban nem kell.Nincs rá hely.Ernő fantasztikus munkát végzett,le a kalappal!
    Kaktusz:azt írod a fóliasátorban van,ahol fűtesz,stb.Mégis ez a növény megérzi zsigereiben mikor van tavasz.Fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Én a csipkékhez nem igazán értek, de szerintem ezek így szépek, ahogy vannak!
    Hűűű,egy ilyen varródobozt én is elfogadnék! Ebbe aztán jól rendszerezve lehet pakolni!:)

    VálaszTörlés
  4. Ugye, milyen jó és szép az ilyen varródoboz, én is szeretem az enyémet.

    VálaszTörlés
  5. PRETTY DOG!!!!!!!!
    HI! MY NAME IS EFFIE.
    NICE BLOG!!!!!!!!!
    KISSES!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a megjegyzéseket!Lányok ezek e a varródobozok tényleg nagyon jók!
    Nagyon szép hetet kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  7. Szép kaktusz, szép doboz, ... Minden szép. :)

    VálaszTörlés