"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2012. december 11., kedd

Humbug az egész..... vagy bumbug-ocska?

Aki olvassa Palko blogját, találkozhatott ezzel a kifejezéssel... Én meg rákérdeztem.... Aranyos  a forma ,,elkészítése egyszerű... De akkor még nem volt kedvem ilyen apróságot hímezni... Közben Jutka is készített..... ....Már tudtam lassan eljön az én időm is, mert NEKEM is kell ilyen humbug....Találtam egy  kis csík maradék anyagot, így lett az enyém humbug-ocska... Természetesen van benne levendula is....A fonal is maradék még ős régi Perla melirozott fonal..."Igazi kis semmiség"
telefon csak azért van ott, hogy lássuk milyen pici az én humbug-ocskám...





7 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos kis mütyürkék! Biztos nehéz volt ilyen kicsire hímezni!Én azt a jobb oldalit kérném, ha lehet bár a madárkás talán még jobb lenne?:-))

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy, ilyen picit nehezebb összedolgozni, mint a nagyobb darabokat! :)
    Kedvesek a minták is rajtuk! :)

    VálaszTörlés
  3. Ha nem haragszol, engem először a könyv fogott meg! Ugyanis édesanyámnak is megvolt. Most már én őrzöm és nagy becsben tartom.
    Aztán persze megnéztem a kis apróságaidat is :-)
    Ötletes és szép!

    VálaszTörlés
  4. Óh, milyen aranyos csöppségeket készítettél!!! :)))

    VálaszTörlés
  5. Bájos kis mintácskák!
    Szokás szerint egynél nem tudsz megállni:)
    Könyv nekem is meg van.

    VálaszTörlés
  6. helyes kis apróságok. mire használod majd? tűpárna? karácsonyfadísz?

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a megjegyzéseket...Igen ez a könyv sokunknak meg volt, meg van... nekem is, és Anyumnak is meg volt...
    Ennyire futotta a kis anyag csíkból.... Semmi anyag nincs eldobva... ennél van még kisebb anyagmaradék, pont akkorra amibe egy tűt vagy kettőt bele lehet szúrni...
    Éva kérded mi lesz velük.... nem tudom....Egyik évbe rengeteg gombát horgoltam.... egy sincs....elajándékoztam ...Legyen szép napotok!!!!!

    VálaszTörlés