"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. február 16., szombat

xszemes tigriskéim késése..

Én csak gondoltam, egy- két óra és kész... Nem úgy lett, lesz.. Mint kiderült,  nem csak a fű elmaradása van a tigrisek körül... Már- már úgy reméltem, hogy kész... Ráadásul, most véltem felfedezni, milyen borzasztóan retkes lett a fehér anyag... Esküszöm, csak tiszta kézzel, tiszta helyen varrtam.... Atyaúristen............ remélem kijön. Nos most kéne belehúzni, hogy hamar kész legyen.Most vagyyyok kiakadva.......






Nem tudom ,mindig elfog egy furcsa érzés, mikor egy nagy munka vége felé járok.Most már tényleg nem sok van vissza.....  Júniusba kezdtem el...Már össze van állítva a tökös ősz/négy évszak/  sorozatból a nyár....és közbe millió kis apróság....

Szerencsére elkerült a nagy hó bennünket, de ma délelőtt mintha vattát tépdestek volna. Nem  úgy adja vissza 
ahogy én láttam, de megmutatom a mai hóesésünket... Szerencsére nem sokáig esett...
ezek  hópelyhek..akármilyen furcsának is tűnhet

hagymavirág is kibújt már.

Nagyon szép hétvégét kívánok minden kedves látogatómnak,  boldog névnapot , és jó ünneplést!!

13 megjegyzés:

  1. hűűű, nagyon szép ez a tigris! látszik, hogy sok munka van vele, de az eredményt látva biztos Te is úgy vagy vele, hogy megérte:)

    VálaszTörlés
  2. Minden nagy "mű" egyszer csak, elkészül. Nagyon szép élethű tigriseid lesznek és igazán nem sok öltés van már hátra:)
    Mi az ami kiakasztott? Talán az hogy meglátszik a kezed nyoma a sok fogdosás a hímzésen? Ne csodálkozz rajta hiszen jó sok öltés van benne, nem csak az x-ek hagynak nyomot. Majd kiöblíted langyos vízzel és meglátod még szebb lesz!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a hímzés!!! Mostmár tényleg csak pár x és vége!!!
    Én sem szeretem mosni a hímzéseket, nem is szoktam, csak ha nagyon muszáj.
    Egyszer az egyik RR-ben történt, hogy apukámékhoz mentünk át valamit ünnepelni, és vinni akartam magammal a hímzést is! Beraktam a hátizsákba, a Jagermaister mellé. A hátizsák leesett, és valósággal szétrobbant az ital.... mellette ott volt a hímzés, ami ugyebár nem is az enyém volt (RR).... Olyan idegbeteg lettem, hogy ihaj!!!!! :)))) De szerecsére sikerült kimosni, nyoma sem maradt szerencsére! Utólag elárultam a tulajnak, ( Marofka Margóé volt) aki szerencsére jót mulatott rajta :)) Nem mindenki RR-jét áztatják ilyen drága italba....;)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lesz! A végére vesztem el én is a türelmem, mert már máshol jár a gondolatom, az újabb tervek izgatnak.
    Amúgy ma én ok nélkül is dilis vagyok,kis híján földhöz vágtam a fényképezőgépet. Harmadszorra sikerült éles képet készítenem....Időjárásra is foghatjuk?
    Én sem láttam még ilyen hóesést. Jól jellemezted, valóban olyan, mintha vattapamacsok hullanának. Itt süt a nap és meglepően nagy zajt csapnak a madarak. Jön a tavasz.

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikusan szép ez a tigrises kép! Hihetetlenül nagy munkát végeztél! Most már ne akadj ki, tényleg nem sok van hátra :)
    Nektek is szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  6. Hajrá :) Ez már a célegyenes :)
    Nagyon szép lesz !!!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Kitartás, már nincs sok hátra. Én is tegnap lettem kész egy hatalmas hímzéssel, és ma csak punnyadok pedig ezerféle dolog lenne.
    Az anyag miatt ne aggódj kis samponos vízben átöblíted és szép lesz.Sajnos akárhogy vigyázol mindig koszolódik. Nekem van olyan hímzésem ami már lassan a 3. mosáson lesz túl pedig kész sincs, igaz hatalmas nagy (60 cm széles)
    Szóval no para!
    A hóvatta meg remélem csak az időjárás viccelése, és itt a tavasz lassan.

    VálaszTörlés
  9. Húúúú, fantasztikus nagymacskák! Gyönyörű munka, gratulálok!

    VálaszTörlés
  10. Nekem is van egy tigrises képem a lányom rajong értük, de már pár éve kezdtem el, s még mindig hiányzik belőle.
    Fel ne add! hamarosan befejezed, s kezdhetsz másba!
    hát nálunk még mindig vastag a hótakaró, remélem már hamarosan elolvad.
    Szép jövő hetet Neked!

    VálaszTörlés
  11. Hatalmas munka és gyönyörű .

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a bátorítást,jól esett... Időközben el is készült, már szárad és még a bajsza van vissza...Attól féltem,? tartottam? hogy nem tudom kimosni... Döbbenet ahogy ki nézett a fehér része...Mindig ,mikor kész vagyok egy igazi nagy munkával egy nagy üresség vesz körül....régebben mig goblent varrtam, ilyenkor hagytam még jó néhány öltést ki.... megmagyarázhatatlan okból....hogy ne tudjam azt mondani kész... és egy másikba fogtam....
    Lányok nagyon köszönöm........és hamarosan jövök a tigrisekkel...

    VálaszTörlés