"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. március 15., péntek

Március 15...

Nem hiszünk........ ügye napok óta mondták, hogy ítélet idő jön...... hóval, széllel... nagy hideggel.Mondhatnám már jó előre tudtam, hogy készül valami, mert már amint mondtam időjós,is lehetnék.... /csak azt nem tudom meg mondani mi lesz/..Rettenetes órákat éltünk át... Tudom most más is... Remélem mindenki megúszta...és már a jó kis melegbe van... Mi már volt idő, hogy ilyenkor szabadba ültettük /,rövid újjú pulcsiba, mezítlábasan /a palántát, de volt, hogy visszamondtuk, mert a nagy hó végett, még elmenni sem tudtunk a palántákért... Tehát sajnos az idő kiszámíthatatlan...
Egy pár képpel kívánok jó pihenést és szép hétvégét!








Jól meg kell nézni, mi a teendő...
Kerti csap újra téliesítése  segítséggel
Tulipánok
liliom és a többi virág
IDŐKÉP...
SEGÍTSETTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=214097956251705172248.0004d7f42a7e1afbb0b36

8 megjegyzés:

  1. Nálunk is szörnyű idő van. Még mindig óriási a szél. Nagyon örülök, hogy a jó meleg szobában lehetek, és nem kint a fagyban.
    Drukkolok azoknak, akik kint rekedtek ebben az ítéletidőben, hogy épségben érjenek haza!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is zimankó van, a szél annyira nem fúj most de a hó egész nap csak esik.Vastagon hó mindenütt az utakon is, csak azon csodálkozom hogy a hókotrókat már elpakolták a jövő télre? felénk egy darab hókotró nem járt a mai napon még, pedig az utak lejtősek!

    VálaszTörlés
  3. Nektek is nagyon szép hétvégét kívánok!
    (Remélem, nem okoz nálatok nagy károkat a visszaköszönő tél...)

    VálaszTörlés
  4. Rettenetes az idő. A városból se ki se be nem lehet jutni. Talán holnap
    Szebb hétvégét !

    VálaszTörlés
  5. Szerintem most mindenki szenvedett az időjárástól. Reméljük már ennyi volt, nincs folytatás...ideje lenne a jó időnek.

    Vera, tavaly ilyenkor én is elveteményeztem mindent...no most 20 cm hó fedi a kertet nálunk is...

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Szégyen,hogy semmilyen szerv nem segít rajtuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Remélem mindenki megúszta....Nem kívánok senkinek ilyen időt..... Olvastam persze név nélküli személy irta, az időképnél hogy jöjjön a vihar meg egy méteres hó és hasonlók.Kivánom hogy hozzá...Igaz én már nem is olvasom el az ilyeneket...Párom idegesiti magát vele... Buta ember az ilyen....vagy gyerek,....aki nem tudja felmérni mível jár egy ilyen esemény.
    Tudom oda kellett volna írnom, de gondolom mindenkinek ez a véleménye...

    VálaszTörlés