"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. április 30., kedd

Csak úgy.... Április utolsó napjai.

Ma is Pécsen jártam, igaz mit jártam, bizonyos helyre voltam hivatalos.. Az SZTK,,, előtt ez a gyönyörű fa feledtette, hogy ott ücsörögtünk órákig.Tegnap is  orvosnál jártunk, vittem a gépet is..... Átépítik a 400 ágyas kórházat... HHHát mit mondjak?????? Senkinek nem könnyű.és ami ott uralkodik.....nem készítettem egy fotót se.. 

Jó hírt nem kaptam, de az élet megy tovább így is, amit tudtam , és éreztem, most megmondták....
A 6-os   út mentén végig ilyen gyönyörű...
Aztán visszafordultunk Kertváros felé.. Mesés  kép..........
Imádom. és mindig eszembe jut.... Anno ....már többször említettem, Szombathelyen jártam iskolába, és vonaton mindig ilyen gyönyörű volt  a táj..... Erre  nem volt divat.repcét ültetni, csak az utóbbi időkbe... 
A poros földet ahogy szántották, vagy boronálták..... Alig lehetett látni

ÉÉÉÉÉÉs itthon....

Május elseje lesz holnap.........Emlékek és emlékek.. Apával fiatalon, jókedvűen mentünk felvonulni a A Pécsi Kertészeti Vállalat színeibe és feldíszített autójával...Utána végig jártuk egész Pécsett... Szép volt, jó volt..

Jó pihenést!!!!!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Jó pihenést Neked is!
    Ugye nincs nagy baj!???
    Képzeld, én egy évig Pécsen jártam egyetemre! Nosztalgikus érzéseim támadtak... és nagyon megörültem a gyöngyvirág láttán! Az orgona és a gyöngyvirág... nekem ez a május... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod ezért is jó mikor itt mindannyian irunk az emlékekről nem csak a kézimunkáról... Annyi minden emlék előjön. Érdekes mert mikor ott voltam, haza ,Pécsre vágytam, daccoltam, a világgal, és nem jártam nézelődni sem Szombathelyre... Csak mikor végeztem akkor jöttem rá.... mit vesztettem...Pécs nagyon megváltozott...
      Baj? ahogy vesszük.

      Te mit intéztél? Még itthon maradsz vagy már mész a dolgozóba?

      Törlés
  2. Neked is jó pihenést holnapra! Remélem, nincs semmi baj Veled, Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  3. Néhányszor jártam Pécsen, legutólján a Versmondó fesztiválon voltam. mindig örömmel tölt el, hogy más vidéket is láthatok :)
    A tavaszi virágokat nagyon szeretem, nem kevésbé a többit is. Nekem most az orgona csalt a szemembe könnyeket, a szüleim kertjében szedtem, gyönyörűek nyílnak. Nekünk utóljára, mert 5 év után talán most sikerül eladni. Megríkatott!
    Jobb egészséget kívánok, remélem a szemed is gyógyul :)

    VálaszTörlés
  4. én még sohasem jártam Pécsen, de benne van a tervünkben, már tavaly is két lehetőséget dobtunk fel, Kőszeg és környéke vagy Pécs és környéke...akkor Kőszeg győzött, úgyhogy most már Pécs következik majd.
    Nagyon kíváncsi vagyok rá!

    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés