"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. április 26., péntek

Csak úgy.....tele a

Tele a tököm... szabad ilyet mondani? Négy hónapja vacakolunk a telefonommal, mert nem jön rajta a Net...rendesen. Eddig kifizettünk 4000 forintot... ma beszéltünk  a társasággal, hogy mi lehet a bibi.... ,mert amig előfizetéses volt remekül ment minden...Kiderült, elfelejtették mondani hogy át kell konfigurálni... Honnan a tökömből kéne ezt nekünk tudni... van egy pin kód is, azt be kell ütni, szerencsére az sem volt jó.... kaptunk egy másik számot... Nos most semmilyen NET nincs rajta, havi 1000 forintért...Már egész délután az ügyfélszolgálattal  beszélgettünk, hogy mit kell csinálni...

ÉN most tudom , visszamondani... igaz kicsit meghalok, de előtte sem volt, semmilyen  NET sem, nem ám a telefonomon...
Más... de ez is a Nettel kapcsolatos... fázis fotót akartam mutatni, most kicsit látszik hogy bekerültem az erdőbe, helyesebben a varrásába,,,, ezt sem most varrtam. DE a NET nem engedi letölteni a képeket... És ez már nem az első  ilyen... Egyre több bibije van. mi meg azt gondoljuk hogy a géppel van kehe....
EJ HAJ de nagy bajok......
Hála égnek túl vagyunk a nagy, nagy munkán. de ez a mostani nagy meleg,  hatalmas nagy baj...Már ép jöttem fel a kertből,mikor kicsi fuvallat jött, valami port hozott, naná a szemembe... megdörgöltem.... a beteg szemem... A bagzó macska szeme kutyafüle. az én szememhez képest...A krémektől meg nem látok kint, de inkább az aggaszt amilyen a szemem...Ha a párom megijedt tőle, akkor curva ronda lehet...én nem látom, én csak azt érzem hogy fáj...Úgy hogy akár milyen jó idő van kint, Én bent vagyok............Minden kedves látogatómnak jó pihenést kívánok!







8 megjegyzés:

  1. Verám remélem hamar rendbe jön a szemed! Azért ,ha nem lesz jobb, feltétlenül menj el orvoshoz vele!
    Szépek a virágaid, a kerted!
    Nekem az a szerencsém, hogy a lányomék velünk laknak, és segítenek a telefon , net stb, terén, mert az se tudnám mihez kezdjek az elején.
    elhiszem, hogy mérges vagy, én is az lennék!
    Szép hétvégét Neked is:)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást kívánok Verám! Inkább mutasd meg orvosnak a szemed,ne várj vele. Tudod drága kincs a látás.

    A NET szolgáltatók meg no comment:-( Tapasztalat az van dögivel. Ha megengedsz egy csepp helyreigazítást a szám az PIN kód , valószínű elírtad, mert a pink rózsaszínt jelent:-) Gondolom ideges vagy és jogosan, de ne feledd azzal nem oldasz meg semmit sem! Nyugalom és pihenés kell most neked egy elsötétített szobában.
    Vigyázz magadra, mert belőled csak egy van.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen esetekben lehet mondani. Szoktam én is, még különbeket is. Gyógyulást mihamarább és kellemes hétvégét nektek is!

    VálaszTörlés
  4. kamillás teával borogasd, mosogasd a szemed, legalább kicsit nyugtatja.

    jó hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
  5. Jobbulást Neked és mielőbbi hangulatjavulást!! :)

    VálaszTörlés
  6. gyógyulást! A virágaid nagyon szépek

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a kedves szót, amit kaptam Tőletek....Jól esik, mikor kapok tippeket és hozzászólásokat... Kivánok nagyon szép hetet!

    VálaszTörlés