"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. április 22., hétfő

Ildikónak szeretettel......

Tegnap említette Ildikó, fényképezem le a Magnólia fát....Természetesen.... szívesen tettem, hisz nagyon szeretek fotózni.





Legyen szép napotok!

10 megjegyzés:

  1. Kedves Vera!
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Nagyon szeretem a magnóliát! Először valahol külföldön láttam virágzó fát, azóta is csodálom :) A Tiétek is gyönyörű, még így képen is, csodás lehet ott állni mellette... :)
    Köszönöm a kedvességedet, megvagyok. Fáj, de ez természetes :) Sajnos aludni nehéz, ülő helyzetben kellene - nekem, aki mindig hason alszom... :( - de már eltelt egy hét, és állítólag csak az első két hét borzasztó... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit Ildikó!
      Nekem is nagy kedvenc volt, de Pécsen ahol laktunk anno, nem maradt meg egyszer sem, noha ha valaki Pécsre ment ilyent tájt, a vasútállomás dísze volt a Magnolia.Nagy hírességnek számított.Ugyan nem tudom most van e még a fákból.
      Aztán mikor 26 éve ide költöztünk, majd minden ház előtt e szépséges fa állt. Így nem nehéz volt hozzá jutnom, második szomszédomtól.Mint egy fű szál, olyan volt.... Szépen cseperedett, minden barátunknak ismerősünknek bújtottunk minden évbe, míg a miénk is bokor volt...Ugyan csak kinőtte a helyét, így minden évbe vágunk belőle vissza... Remélem még sokáig meg lesz az többi fánkkal együtt... Bocs a kitérőért....

      Tudom milyen érzés ha gátolva van mozgásunk.... Elestél?Itt is jobbulást kívánok...

      Törlés
  2. Gyönyörű!!! Elmentek közülük párat, hogy háttérképként díszítsék a gépemet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bebi!
      Nyugodtan.... de ha tudok még majd képet készíteni felteszem....

      Törlés
  3. ez nagyon különleges! én inkább csak azokat a halványabb fajtákat látom itt a városban.

    VálaszTörlés
  4. Igazi különlegessége a kertednek:)

    VálaszTörlés
  5. Szépséges képek a szépséges virágról....

    VálaszTörlés