"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. június 23., vasárnap

Csak úgy. ebbe a melegbe

Kézimunkázni semmi kép nem nagyon lehet,izzadd még a lelkem is...Fotózni inkább könnyebb.. Pedig átalakítás lett a szobába, mert ügye egy zsebkendőt sem tudtam szabni, mert csirik foglalták a szabó helyem...eddig. Na most már erre sem foghatom, kaptam egy szép nagy asztalt.../eddig is meg volt, csak kint ""helyehunyált ""sajnos, más meg a padlásra került/ ÁÁÁ most már csak lámpa és ihlet kell.Mert terv az van... meg idő is kéne...
Tegnapi projekt fűnyírás volt, addig én fotóztam..Ez most így gyönyörű., de mint  fa ,nekem nem tetszik.Mindenkinek a kedvére nem lehet tenni, a régi vezetés döntött, hogy ez az utca arculata nálunk... Pun-tum...Ilyenkor megcsodálom, lehet hogy a sárga virág miatt.Minden évbe fotózom..



gyönyörű clematis, már nem nálunk nyílik... sajnos
Bennünket elkerült eddig minden... az eső is...Mindig nem úszhatjuk meg.


ÉÉs igérem többet nem hozom a táskám... 

Felkerült az "i" is ,akarom mondani az elefánt is...Nos indulhatok! 

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű képek. A csörgőfa nálunk is bőven virágzik, olyan jópofa, ahogy sárga alatta is minden. Az égről készült képek azonban még jobban tetszenek nekem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Judit köszönöm.. nálunk gömbakácnak hívják...Az igaz,hogy mikor pottyog a minden sárga,bár mindegyik fának,virágnak van "szemete".
      A bejárati ajtó előtt van a tiszafa... levelet vált, napi egy vödör tűskét takarítok össze,már a kezemhez nő a seprű.

      Törlés
  2. Csodás képeket készítesz mindig, idejárok gyönyörködni a természetbe:-) Az a sárga virágú fának nem ecetfa a népies neve? Ismerősnek tűnik, mert a nagyinak is volt az udvarban, de lehet csak hasonló....
    A táska csodás lett, gratulálok és használd egészséggel, ha lehet ne orvoshoz járásra , mert az rossz dolog, én tudom.
    Remélem jön majd valamikor hűs is, hogy alkothassunk de ebben a melegben nem csoda ha nem megy semmi sem:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kata gömbfa.... Most nem akarom elkiabálni, de hideg a szél.... fázik a karom.. Nekem se lehet a kedvembe járni... Olyan huzat van, leviszi a fejünk...És még mindig semmi eső. beton a föld olyan kemény.

      Törlés
  3. Úgy látom, sikerült megoldani a párna problémát is :)
    Köszönjük az újabb virágos képeket! Az eső és az enyhülés elért Fehérvárra is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen megoldodott a táska projekt... máson töröm a fejem...Bennünket kerülget az eső.. de még nem ért ide.De ahogy sok fele esett nem is kell... Mindent tört, zúzott.Köszönöm hogy meglátogattál.



      Szép napot Neked és mindenkinek aki betér hozzám!!!!

      Törlés
  4. Sok szép képet mutatsz nekünk. Szeretem nézegetni a kerted, a virágaidat.
    Felénk is csak pár csepp eső volt, most erős szél fúj, alig tudtam hazakerékpározni.Pedig elkelne az eső, nagyon száraz minden.
    A táskád szupi lett, nagyon tetszik! :)
    Szép hetet Neked, Nektek! :)

    VálaszTörlés
  5. Az a táska esssssszméletlen jó!!!!
    A jég minket is elkerült, hála az égnek. A hőség olyan elviselhetetlen volt, hogy én nem is tudtam másra gondolni, mint hogyan tudnék úrrá lenni rajta. Sehogy. Mára elmúlt, egy időre. Lesz még nyár, tudom, de már előre nem szeretem. A pathológián, azaz a kórbonctanon halomba állnak a papírok. A temetés időpontjára megint egy hónapot várni kell. Sok az elhalálozás is ilyenkor.

    VálaszTörlés