"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. június 24., hétfő

Helyzetjelentés.

Nem volt szándékomba ma megint  az időjárással előhozakodni, de egy pár szót megérdemel... ma egész délelőtt igen csak hűvös széllel megjött a hidegfront...Mondhatnám azt is fázott a bőröm, és  azt gondoltam nekem aztán semmi nem tetszik...Jött a délután és leszakadt az ég... Hömpölygött mindenütt az eső...és micsoda hideg volt... Alig érte el a hőmérő a 12-14 fokot...Szerencséseknek mondhatom magunkat, mert az igazi nagy szél és jég elkerült bennünket... E nélkül is a virágokat leterítette az eső.. meg a szél..
lehet tudni...készül valami








10 megjegyzés:

  1. Nohát! Itt Budapesten csak fenyegetett a szél és még mindig jó idő van, de most komolyan. Jó értelemben. A hőmérséklet 24 fok. Ez tökéletes!
    De jó, hogy fotózol, mert érdekes így látni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oly pici az ország, micsoda szélsőség van.. Láttam tegnap, amerre ment a hidegfront úgy csökkent a hőmérő higanyszála.. Látszott mire odaért ahol közel 30fok volt, bőven jutott oda jég is...Szörnyű.

      Törlés
  2. Hihetetlen ez az időjárás! tegnap mondta egy ismerősöm, hogy kedden már csak 10 fok lesz... nem hittem neki, pedig van rá esély, hogy igaza legyen...
    Örülök, hogy elkerült benneteket a jég! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is sokszor gondoltuk az előrejelzésre, hogy biztos nem ....és de igen........ hinni kell nekik.Ügye ki gondolná hogy a 30 fok után, másnap 10 fok lesz, vagy fordítva.. Szervezetünknek sem könnyű ilyenkor...Én nagyon nehezen élem meg a hőingadozásokat és az időváltozásokat!
      köszi hogy aggodsz!

      Törlés
  3. Jajj a levendulabokor hogy lefeküdt:-( Remélem magához tér szegényke.
    Itt csak szél fújt, meg annyi eső ami elverte a port. (Orvosnál voltam nem fáztam, de melegem sem volt)
    Most tudnék dolgozni, de az időváltás megviselt.... ez van , nekem se jó semmi se:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is minden alkalommal sajnálom a virágokat is.Hiába a viz, szél nagy úr... tudomásul kell venni..Én is nehezen tudok még ilyenkor is dolgozni, pedig már jobb a levegő...Sajnos engem is megvisel a változás...

      Törlés
  4. hihetetlen pusztításokat végzett megint az egész országban ez a hidegfront:( mindenütt csak az elpusztult növényzetet látni a jégverés meg az özönvíz után.
    Itt most megúsztuk mi is, nem volt károkozó időjárás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mindig mondom hála az égnek elkerült, ... De mikor látom hogy másnál milyen tarolás ment végbe, összeszorul a szívem.

      Törlés
  5. Nálunk ma is tart, csak épp nem esik. Egyelőre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidegre gondolsz? Elég hüvős van itt is... Már reggel esett, azóta többször is neki állt esni

      Törlés