"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. június 21., péntek

Szatyor- vagy táska?

 Utolsó simítások vannak vissza, és kész a táska.. Tulajdonkép már többször kész volt, csak menet közbe mindig eszembe jut, aaaaaaaaaaaah még ez jó lenne, meg ez is...Így lett a fogantyúja is felturbózva, aztán zárópánt, mert hátha belenyúlnak. Apának eszébe jutott, régi táskából kivesszük a mágnes patentot, és az is milyen jól jön a táskára...És így tovább,tovább.
,.. Ezért lett jóval kisebb mint gondoltam, mert annyi merevítő van benne, ami sajnos elvette a helyet belülről...Eredetileg"orvoshoz menős szatyor" lenne, ami feltétlen legyen,-- hely egy párnának, kézimunkának, aztán a leleteknek, ami már lassan regény nagyságú...Így aztán most a párna már ki is szorult,  még alakítani kell, hogy az is odaférjen...Féltve őrzöm , Anyu táskáján volt egy kis fém elefánt, az még  kell rá...
Összegezve, nagyon nagyon teszik a formája, és úgy mindenestől...Újra életre kelt egy régi szeretett ruha, egy anyag., egy régi emlék... Emlékek--------- . azok pedig kellenek .
nem tudok vele betelni


kézzel is varrtam, még mindig nem tudok gyűszűt használni




Jó pihenést kívánok!!!!!!!!!!

11 megjegyzés:

  1. Azt a kis fém elefántot, azt feltétlenül szerezd meg hozzá. Így lesz teljes. Szép így is, de TÖKÉLETES akkor lesz, ha az emlékeid is megérintenek, főleg, ha orvoshoz-járáshoz fogod használni.

    VálaszTörlés
  2. Vera, ez nagyon szép!!! amúgy is imádom a kék-fehér párosítást:)
    jaj, minek kellett nekem ezt meglátnom?:))) irigy lettem ám:))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem szuper jó lett! Fantasztikusan ügyes vagy! Úgy tisztelem benned, hogy valaminek nekilátsz, és nem nyugszol, amíg össze nem hozod, és nem is akárhogy...! :)
    Jó hétvégét Nektek is!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon praktukus, szép kis táska lett! Nekem is jó ránézni, hát még neked, amikor benne van szíved, lelked, emlékeid, párod segítsége.... Használd egészséggel, hogy ne orvoshoz járó táska legyen!
    Ahogy nézegettem, beugrott egy ötlet, hogy a párnát hogyan lehetne hozzácsatlakoztatni. Mi lenne, ha a párnára varrnál egy kis pántocskát, amit a táska füléhez "gombolnád"...csak egy kósza ötlet....

    VálaszTörlés
  5. Váá! Nem csak táska, párna is készült? Sok szép és hasznos ötletet megvalósítottál készítés közben. Nagyon tetszik.
    Szép nyárias hétvégét!

    VálaszTörlés
  6. Orvoshoz menő táska? hogy mik nem jutnak eszedbe? Nagyon jó elgondolás. nagyon szép és emlékezős lett! Vidám és díszes is egyben! mi is sok dolgot ötlünk ki a férjemmel együtt! jól jönnek időnként az ötleteik! :)
    Kellemes hétvégét Neked!

    VálaszTörlés
  7. Körbenéztem nálad és szebbnél szebb dolgokat látok itt folyton készülni. Nagyon gratulálok, ez a táska is szuper jó lett!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szupi lett,szerintem ez lesz a legkedvesebb táskád.Vidám,és még diszitgetted is,gratulálok.
    De ne orvoshoz járó legyen,ha ránázel legyél vidám és büszke!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm ezt a sok jó szót! Olyan jó hogy vagytok.Igen orvoshoz menős táska, én nem igen megyek máshova....Itthon van a munkám, hazafele bevásárol apa--
    Tervem az van. majd varrok más fajta táskát is, jó ha van...

    VálaszTörlés
  10. Hűűű! Gyönyörű lett a táskád! Én is elfogadnám! Mindenki irigykedni fog! :D Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés