"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2014. február 19., szerda

Még mindig lila...

Egyre kevesebb lilát lát a szemem, ez  a gyógyulás jele is... De a kézimunkáknál maradtam a lila színnél...Kontrollra mentem, rögtön ki  is próbáltam, tudok e kötni....  autóba... IGEN....Ezt a fonalat már régebben vettem... valahogy most így utólag nem vagyok eldőlve a válsztásomtól... ÉÉÉÉÉs mielőtt elfelejteném.... baktus...és nekem nagyon unalmas a kötése is....Nem véletlen felejtem el hogy BAKTUS.... Úgy gondoltam, tán egyedüli kötős vagyok, aki e  kendőcskét, és ezzel a névvel  még nem kötötte meg.De hogy még a fonalnál maradjak.... magától "kibontakozik" a fonal..... de olyan szinten.......... hogy legszívesebben   összegyűrném...és a kukába dobnám... Minden sorba először kibogozom az új sornak valót.......Szerencséje a fonalnak, hogy  csak időm van mostanában . mást meg úgy sem tehetek.... Elütöm az időt... ilyen baromsággal... mint soronként bogozok....Na de előbb a képek...és hogy ne unatkozzak mást is bütyköltem...A legelső neszi amit varrtam, azt hagytam meg magamnak... Itt -ott beteg is volt, de tetszett..Igen ám, de kicsi is, meg időm is van.... kézzel foltozgattam, feltúrbóztam....Rengeteg idő elment vele, szerintem egy új és nagyobb is kifért volna.... és géppel...Kívül- belül "megjavítottam"
Még lenne mondani valóm.... de legközelebb.... most elhúzok a gép elől..
Legyetek jók ha tudtok....

Utóirat............ még várnom kell, hogy a gép előtt ücsörögjek.... a blogokat gyorsan elolvasom, írás  elmarad sajnos....

7 megjegyzés:

 1. mindig is imádtam a színátmenetes fonalakat. Minél macerásabb, annál szebb lesz, s ahogy ismerlek, dehogy dobnád Te a kukába, azért is megharcolsz vele :)
  Mostanában nem varrtam nesziket, ill. decemberben utoljára...

  VálaszTörlés
 2. Nekem inkább rózsaszínnek tűnik az a lila köd ami a látásodat zavarta, mint köztudott az a rózsaszín köd, nem is olyan rossz :)
  Szerintem a most készülő kézimunkáidra is igaz!
  Szép napokat ebben a rózsaszín világban!

  VálaszTörlés
 3. Szuper jól néz ki a baktus! Szerintem megéri kínlódni vele! :)
  Vigyázz magadra! Tudod: csak mértékkel! :)

  VálaszTörlés
 4. A neszi baromi jó lett. Párdon.
  Ha jól látom elől, hátul, oldalt kapott zsebet, ebbe aztán lehet pakolni, csak át kell gondolni mit érdemes.
  Már sokat tevékenykedsz és lilába vagy nem lilába látod a világot, én nem csodálom, mert a kényszeres pihenő az ember agyára megy.

  VálaszTörlés
 5. Kitartás Vera és vigyázz magadra.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon ügyes vagy, ne csüggedj!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm hogy itt vagytok... remélem hamarosan letelik az idő, és minden a régi lesz....

  VálaszTörlés