"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2015. február 11., szerda

Szív ügyek.

Már annyira bele gabalyodtam,hogy nincs motívum amit nem bontottam... de már sehogy nem jó , nem jön ki a minta... Bontottam és varrtam,ráadásul kockázva is van, mégis eltévedtem... Szerelem szív ,ide vagy oda....Már nem bontom, mert ahogy elnézem minden motívumot kéne bontani és újra kezdeni../.Már nyoma van a sok bontásnak..../// AZT már nem! Valahogy kimászok belőle... Egy ilyen egyszerű mintának tűnő hímzés, miért ilyen csalóka? majd mindenki rontott...bár ez nekem sovány vigasz... Így soha nem lesz kész....7 megjegyzés:

 1. hajrá Vera!
  (egy titkos szurkolód) :)

  VálaszTörlés
 2. Kész lesz az, nyugi. Eddig is sikerült mindig.

  VálaszTörlés
 3. Ha valaki sokat ront a hímzésben annak vagy lelki oka van, vagy fáradt, vagy a gondolatai elkalandoznak.Mivel bontasz, hogy meglátszik?

  VálaszTörlés
 4. Drága Emőci! Nem hinném, hogy sacc/kb 50 hímző depis .... inkább a mintaív egy cseppet vacak :-( Vagy nem is is kicsit ?
  Én is bontottam már, és mégis el van számolva, de már marad, aki nem ismeri nem tudja :-)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm lányok... azóta sikerült is befejeznem..Vigasztalt az a tudat, hogy nem csak én rontottam, hisz majdnem mindenki... természetesen vagy kijavitjuk, vagy nem... Eleinte nehezen, de bontottam, és ugy ahogy varrtam, vissza fele..Amikor ugyanazt bontjuk már másodszor, természetesen meglátszik...Ha ideges vagyok neki sem fogok...Engem a kézimunka ,nyugtat kikapcsol...

  VálaszTörlés
 6. Éppen azt akartam írni, hogy már biztosan kész van... de látom, jól gondoltam! :)
  Én nagyon utálok bontani... egyszer még talán, de többször...? Inkább bevágom a sutba... :(
  Szép hétvégét kívánok!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen kész van, de egy kicsit el is ment a kedvem az egésztől...
   Én eddig sosem bontottam, mert egy egy xszemet varrtam el... ami nem szembe tűnő... De ez kifogott rajtam, most jobbnak látom kicsit pihentetni ezt a projektet, mert mindentől el veszi a kedvem...Neked is szép és jó hétvégét!

   Törlés