"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2015. május 30., szombat

Vasárnap lejár a Május is....

Jó pár hete gondolkodom, hogy is , mint is , írjak egy igazi szívhez szóló ,és hosszú posztot.... hogy mondjam el, milyen fontos nekem a blogom.... és milyen fontos a többi blog,és azok gazdái... blogbarátok... megtisztelő, és jó érzés, hogy van aki hozzászól, megtisztel hogy olvas........Jó ehhez a kis csapathoz tartozni.Sok- sok jó tanácsot, érdekességét, sok  sok jó barátot ismertem meg... még ha csak virtuálisan is... Személyes kapcsolatok is voltak... vannak... pereg az idő...

Május.... 5 éve hogy nagy nehezen megszületett a blogom ... én már ép feladni készültem...
Most egy kis csokorral készültem.... és köszönöm hogy itt vagytok velem! Vágjunk bele a következő évbe is... így együtt...Köszönök mindent és minden kedves olvasómnak nagyon jó egészséget ,erőt,békességet, nyugalmat.., jó  pihenést kívánok sok szeretettel...
















14 megjegyzés:

  1. Én már nem is emlékszem rá, hogy mikor találtam rád, de az biztos, azóta nem tudsz innen elkergetni :D
    Veled tartok a következő évre is, jó? :) <3

    VálaszTörlés
  2. Oh! Blogírásról én is gondolkodom. néha úgy érzem abbahagynám. Egész addig fogok jönni, míg érdekel a sok ismerős és a szép munkák. Ugyanígy érzek.

    VálaszTörlés
  3. Blogszülinapodhoz gratulálok ! További sok sikert a szép és változatos kézimunkáidhoz és a csodás fotóidhoz! Egy évben indultunk a blogírással csak én októberben az érzéseim hasonlóak!

    VálaszTörlés
  4. Előre 10.-évfordulóig!
    Én már nem is számolom hány éve blogolok:-D
    Abbahagyni nem fogom , csak ha kiesik a kezemből az egér végleg.

    (most épp gubancolom kifelé a fonalfestésem, jó sokat csináltam.)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a blogszülinaphoz! Azt kívánom, hogy még nagyon-nagyon sokáig írjad nekünk! :)
    Minden posztodat elolvastam/elolvasom! :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy blogolsz Te is, Vera! Nélküled szegényebb lenne a blogvilág! :) Isten éltessen sokáig jó egészségben és tartsa meg a blogolós kedved! :)
    A Misina sok-sok emléket ébresztett bennem! Írtam már, hogy az egyetem első évét Pécsen végeztem? A koleszból pont a Misinára láttam... :)

    VálaszTörlés
  7. Akkor mi egyszerre kezdtük el, én is valamikor májusban, mindig elfelejtem...Kezdjük el a következő 5 éves blogolást! ;-)
    Engem a munka után nagyon jól kikapcsol, meg mindig valami eszembe jut amit megosztanék másokkal :-), gondolom Te is így vagy ezzel, jó érzés megmutatni mit készítettél, hímeztél, fotóztál.

    VálaszTörlés
  8. Ik can see, you love nature! And maybe your camera is allways with you!

    VálaszTörlés
  9. Isten éltesse a blogodat és Téged! Itt leszek jövőre is :)

    VálaszTörlés
  10. Még sok évig olvashassuk egymás blogját:-) Ölellek szeretettel.

    VálaszTörlés
  11. Szívhez szóló az írásod. Sokszor az ember a barátaitól sem kap ennyi szépet és jót. Én is fontolgattam már, hogy abbahagyom a blogolást és az írást. De aztán mindig eszembe jut, akkor mennyi jó blogbarátot veszítenék el, akik amikor kell, biztatnak és erőt adnak, hogy tovább lépjek. Nagyon szeretem a kézimunkáidat, a sokszínűségedet, hisz minden területen tevékenykedel. Kívánom, hogy még sokáig legyél velünk!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép fotókkal köszöntél, adtál egy ötöst, csapj bele és adj még egyet. :)

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm... mindenkinek, most külön nem írok minden bejegyzéshez... Szóval ezért érdemes blogot írni....... amig legalább ennyien írnak, nem maradok egyedül a gondolataimmal és a kézimunkáimmal....Úgy hogy köszönöm...és csapjunk a másik évbe is bele... Szép napokat kívánok Nektek!

    VálaszTörlés