"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. február 5., vasárnap

Bird & Berris colletica./.Az én kék madaraim/

Tegnap befejeztem a kék madarak második szépségét is...Nem hoztam fázis fotókat, de a pinterestemen meg lehet nézni, hogy alakult a hímzés, ha érdekel valakit..
Olyan sok csalódás ért -e téren is, hogy inkább kicsit visszafogva mutatom a munkáimat...







Köszönöm hogy benéztél...Szép hetet!

PINTERESTEM












21 megjegyzés:

  1. Hű, csodaszépek a kék madaraid! Miért ért csalódás a Pinteresten?

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép lett Vera! :-)
    Szép hetet kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  3. Mindenkit megbántanak? A madaraid szépek lettek, bocs, de a környezetüket is kihímzed majd? Én amúgy is kék szín szerelmese vagyok.

    VálaszTörlés
  4. Néztem itt oldalt a madarakat, tényleg nem lesz hímezve háttér, stb.?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó drága nem értem a kérdésedet... A madár körül amit látsz, azt is én himeztem bele, az a bleckwork/holbein/ öltés...az a hátér...nem kis feladat, mert könnyű eltévedni... nekem meg főleg...
      bocs ha nem jól irtam...

      Törlés
  5. Csodaszép madárkád van! Szép napsütéses hetet kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom, miért kell bárkit megbántani a saját oldalán ? Ha valaki nem kiváncsi, ne jöjjön ide, és főleg ne vegye a fáradtságot rosszindulatú hozzászólásra . a SAJÁT BLOGJÁBAN MINDENKI AZT TESZ KÖZZÉ, AMI NEKI FONTOS !!!! Nekem direkt nagyon tetszett a sok fázisfotó, lehet tanulni belőle -- ki merre , hogyan halad a munkájával. Csodás lett ez is !!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Verám! Én nem tudom, hogy ki bántott meg, és mivel, de azt javaslom, ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel. A saját blogodat moderálhatod is, ha olyan bántó egy megjegyzés, törölheted. Persze, senkinek sem esik jól, ha a munkáját leszólják.
    Mindig vannak olyanok, akiket zavar más sikere, mert irigyek. De tudod, inkább legyenek az embernek irigyei...

    A kék madarad pedig gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom, ki mit mondott, de ne hidd el! Ezek a hímzések (is) csodaszépek! :)

    VálaszTörlés
  9. Már megbeszéltük, hogy nem kel mindent a lelkedre venni, de már sejtem megint mi lehet az ok.
    Ezek szép hímzések Vera akár a témát akár a kivitelezést nézzük. Sokan írunk neked szépet, jót, Ezzel törődj, feleslegesen ne gyötörd magad.

    VálaszTörlés
  10. Csodás lett, nem tudom mi a gond? Bántott valaki ?
    Sajna lemaradtam az eseményekről, mivel most inkább az ágyat nyomom. :-( Betegek vagyunk sajnos, és nehezen lábalunk ki belőle.
    Puszi és fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  11. Que preciosos bordados, me encantan esos pájaros, besos

    VálaszTörlés
  12. Néztem a képet, hogy huh, annyira szép a maga egyszerűségében ez a kis kék madár. Nekem állatira tetszik a a háttér is, bár egyszer valahol írtad, hogy megszenvedtél ezekkel a háttérmintákkal, mert könnyű elszámolni.
    A sértő megjegyzéseket meg töröld ki, mint a blog szerzője simán megteheted. Velem is előfordult már ilyen. Ráadásul ismerős megjegyzését töröltem, mert szerintem a férjem számára lett volna sértő, aki olvassa a blogom és a megjegyzéseket is szokta böngészgetni.

    VálaszTörlés
  13. Hamarosan jövök a válaszommal...addig is köszönöm...

    VálaszTörlés
  14. KEDVES LÁNYOK!!

    Nem szeretnék a saját szavaimba belekeveredni,,,, szeretném egyszerűen leírni amit gondoltam, és ebből a gondolat menetből azt szűrtétek ki, hogy engem bántott valaki szóval... NEM BÁNTOTT senki, sem itt, sem levélben...
    Történet a következő...
    Már többször a fellegekben jártam, amikor egy- egy munkát feltettem, és a boldogságtól azt gondoltam....IDE NEKEM az oroszlánt....és teljesen fel voltam csigázva... hogy annyi megjegyzést kapok hogy az csak Naaaaaa...mert arra mertem gondolni, hogy más is úgy gondolja ahogy én, vagy legalább megírja a véleményét a munkáról, vagy eszébe jut róla valami más is akár, és azt megírja...Vagytok szerencsére jó páran, akik nem csak olvasnak..bár annak is örülök,. nyomot is hagynak.. És bizony ez a nyom csak nyomocska volt, pár megjegyzés ..Bevallom nagyon lehangolt, elszomorított, és csalódott voltam...Ezért írtam a mostani bejegyzésemhez, amit írtam... Nem szeretnék újabb csalódást, ezért úgy gondolom, másképp kell hozzá állnom a blog írás folytatásához.....Persze mindenkinek kell a sikerélmény... inspiráljuk egymást, löketett, adunk a másiknak, vagy csak jobb kedvet csinálunk,.vagy csak egy JÓ SZÓT....ezért írjuk, vezetjük a blogot... Mindig azzal vigasztalnak, hogy magunknak irjuk... EZ NEM IGAZ::: van benne olyan is, ....

    Nem gondoltam, hogy ép az írásom miatt lesz ennyi bejegyzés...Köszönöm Nektek...köszönöm a figyelmet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég régen élek a Földön, de még mindig nem ismerem eléggé az embereket, azaz jellememnél fogva még mindig azt feltételezem néha,hogy az emberek jók.
      Mindenkinek megvan a saját magánélete, látod én sem tudok itt ülni minden nap, hiszen nőként , anyaként rengeteg feladatom van, eltelnek úgy napok, hogy hímző vagy horgolótűt sem veszek a kezembe.
      Azután beszéljünk az ízlésvilágról, mert az sem feltétlenül egyforma, tehát ezért nem várható annyi komment amit te gondolsz. Viszont az való igaz, hogy magát a teljesítnényt is el lehet ismerni mint a példa mutatja , néhol 1-2 x után olyan megjegyzés lavina van, hogy netovább! Vannak a viszontkommentes emberek, róluk ne beszéljünk inkább. Sok blog van ahová szívesen kommentelek, de nálam ők soha, de a saját blogjukon válaszolnak az én kommentjeimre. Ezzel nincs semmi probléma hiszen az én munkáim sem tetszhetnek mindenkinek, sőt a kézimunka sem mindenkit érdekel. Az való igaz, hogy már /azt hiszem Mammkánál /is írtam egy régebbi bejegyzése kapcsán, hogy ez itt egy virtuális lóca ahol egymástól esetleg messzebb lakó emberek is össze tudnak jönni egy- kis baráti tereferére, jól esik eszmét cserélni arról ki mivel foglalkozik vagy bekukkantani az illető háza tájára, hogyan él.
      A másik, hogy mindenkit elnyel a FB, de ez már egy másik történet.
      A múltkor mondtam neked, hogy addig vezetem a blogot ameddig egyetlen kommentet is kapok, hiszen kicsit sem magamnak írom, bár elég kevés a komment, de nem csüggedek.Ha senki sem kommentel majd, abbahagyom, a családom úgyis elmondja, még ha nem is teljesen szakmai szemmel, hogy tetszik amit lát vagy sem. Ilyen hozzáállással te is sok csalódástól megkíméled magad!
      Pussz

      Törlés
  15. ÚÚÚÚ, ez gyönyörűűűűű!

    VálaszTörlés
  16. én is úgy veszem észre, hogy a facebook sok embert elcsábított, akik régebben írtak hozzám, régen elmaradtak, különböző okok miatt, de azért nem kell szomorkodnom, neked sem kellene. hiszen sokan olvasnak, legfeljebb nem írnak megjegyzést. pedig sokszor - tudom - ennyi is elég lenne: de gyönyörű ez a kék madárka.:)

    VálaszTörlés