"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. június 23., péntek

Félúton az utolsó körnél.

Az első 9 csücsökből, majdnem minden másodikat bontottam, pedig a minta könnyű,én voltam figyelmetlen...Már ez is valami, hogy nem vágtam....bontottam,igaz jó sok idő ment el vele..A csücsöknél a hagymakarikát mikor zárni kellett volna, én rögtön, gyűrűt készítettem, ...és mindig akkor vettem észre a hibát, mikor már majdnem befejezni lehetett  egy csücsköt...Szóval ez is jó volt valamire... tanultam bontani...Na az sem piskóta...
Még 5 minta van vissza...Jó lassan készül. Gondolkodtam mikor is mutassam ,majd készen...

Tudom, annyira sok a munka mindenkinél, ez a borzasztó nagy meleg...és sorolhatnám...mégis annyira lehangol ez a nagy érdektelenség...Egyszer valaki azt mondta, rosszkor tettem fel.ezt vagy azt...Már nincs jókor...
Többen is írták, nincs kedvük írni sem... elhiszem..nekem sincs ...








Vigyázzatok magatokra...szép napot.!!!!!!


ez a tavalyi ledugott begonia.Majd ősszel teszek le, mert ne hogy betegek legyenek a régiek, és akkor nem lesz honnan szaporitani.

6 megjegyzés:

  1. Verám ez a terítő álomszép lesz, mégiscsak belevágok, aztán vagy fog menni, vagy gyakorlom én is a bontást.
    43 kocka horgolása után nem árt egy kis szünet, mielőtt megutálom még a horgolótű nézését is.
    Köszi, hogy most is hoztál virágot...
    Remélem Ernőke jól bírja a hőséget, jól van ugye?

    VálaszTörlés
  2. The translation is a bit strange, so I can't work out whether you have finished or are working on the last round! Looking fabulous, either way!!

    VálaszTörlés
  3. Teljesen lenyűgöz a sokoldalúságod ! Ez egy műalkotás lesz , gondolom bonyolultabb, mintha horgoltad volna !?
    Már nincs sok hátra , hajrá !

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nincs már sok hátra. :)
    Gyönyörű lesz a terítőd, nagyon szép egyenletesen dolgozol. És látod? Meg tudod csinálni!!! :) Én még soha nem próbáltam ezt a technikát.

    Ne keseregj a kommentek miatt, nem érdemes, csak magadnak ártasz vele. Az én blogomon sokkal rosszabb a helyzet, de gondolom azért, mert szinte semmi újjal nem jelentkezem, mindig csak a HAED-em a téma. Arra meg mit lehet válaszolni? Szép, jól halad, stb... Tudom én. A magánéletemet meg nem írom a blogba, pedig lenne mit, büszke vagyok a gyerekeimre! :))) Egyébként nem vagyok arról meggyőződve, ha leírnám a mindennapjaimat, többen írnának kommentet.
    Ezért is gondoltam, hogy csinálok a túrákról egy kis összefoglalót (meg hát kérdezted is), hátha ez egy kicsit érdekesebb téma. Nem úgy tűnik.

    VálaszTörlés
  5. Hát, ez álomszép lesz! Olyan kár, hogy ez a technika nem igazán megy tovább...én inkább ebben látom az érdektelenséget! Tisztelet a kivételnek, de a mai lányok közül kit érdekel a kézimunka?!
    A leandered is csodás, az enyémek is szépek idén, sokat itatjuk őket. Kaptam még egyet, azt még nem tudom, milyen színű lesz.
    Ahhh, a begónia! Teleltetni hogyan kell? Egyszer nekem is kell, az bizti!

    VálaszTörlés
  6. Nem érdektelenség szerintem. Van mindenki, de lazábban. Én úgy gondolom azok maradnak akik megkedveltek bennünket.
    Előző bejegyzéshez: A kuti annyira aranyos! A cicus meg öregszik és egyre kényelmesebb helyet keres. Ő is cuki!

    VálaszTörlés