"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. július 29., szombat

Ma reggel,tomboló...

---szélre  riadtam fel, és a fa redőnyt úgy rángatta, hogy azt hittem leszakítja.Úgy "ugrottam " ki az ágyból, hogy még magam is elcsodálkoztam, jééé igy is fel tudok kelni, rögtön a sátrak jutottak eszembe, hogy be kell csukni...Egy napra előre nem tudják megjósolni milyen idő lesz, nem ám hetekre előre...Igyekeztem   összeszedni magam, de Apa megnyugtatott, hogy ő bizony már becsukódott, de akkor már indultam is már ki, mert látni is akartam mi is van kint az udvaron...levelek...levelek... zörgések...és ahogy ki fért a csővön úgy fújt, de az ég... elámultam rajta...milyen szép... ha egyáltalán lehet szépnek mondani...Igen, azt hiszem mondhatom hogy szép...mert a természet szépségeket produkál,kicsit ijesztő lehet, elámulunk rajta,és szép úgy ahogy van...Egy pár fotó...és persze Alex elkísért, és produkálta magát....Szerencsére a szél is mérséklődött, majd egy óra elteltével elállt.

Szerencsére nem csinált kárt...
aranyos...édes... szeretni való...ma egy paradicsomot hozott be, lábam elé tette...tegnap kinyílt újra egy virág a kaktuszon, ma szerettem volna egy szebb képet készíteni, de egy galád csiga lerágta a virág egyik oldalát... hogy nem szúrta meg...míg felkúszott rá.

Legyetek jók...szép hétvégét, jó pihenést!!!Köszönöm ha nálam jártál!

2 megjegyzés:

  1. Ez olyan váratlan volt nálatok is, mint az este nálunk. Szalonnát sütöttünk kint, jó sokáig kint üldögéltünk a szél sem rebbent, felhő szinte sehol.
    Összepakoltunk, bejöttünk és kis idő múlva hatalmas szél, földig hajló fák és ömlő eső, de úgy, hogy a felhő szélénél láttuk a holdsarlót :) ki voltunk akadva :)
    aztán a radaron néztük, hogy egy pacni úszott felénk és abból volt a pár perces özönvíz és szél.

    VálaszTörlés
  2. Some wonderful sky pictures, nature can produce some great photos

    VálaszTörlés