"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. október 21., szombat

Tavaszi terítő, ősszel..

Olyan jól mutatnak együtt,bár nincs még kész a terítő, de ezt a fotót nem lehetett kihagyni...Vadszőlő levele szinte hívogatott fotózni...Lehet hogy kicsit unalmas is a sok színes levél, de én imádom...
Sajnos nem sokáig gyönyörködhetünk a sok szép levelekbe, a természetbe, mert az ősz megmutatja hamarosan a másik oldalát is.

Levelek összetakarítása sem könnyű feladat...APROPÓ... a takarításról jutott eszembe...A blogomba is kicsit rendet tettem,és NAGYON szomorúan láttam, CSAK a 3-és 4 évvel ezelőtti blogokat töröltem, volt vagy 150  blog...Azt már nem is mondom, hogy milyen a látogatást, a megjegyzéseket már meg sem említem...összeszorul a szívem..és félek... hogy nehogy az iwiw sorsára jusson a blog .


Kedves Sharon!!!


Kérdésem lenne, hogy a 25 bejegyzés kell, vagy a 25 minta... Kíváncsi vezérelt, és akkor vettem észre hogy 25 bejegyzést már megtettem...Nagyon köszönöm, hogy a csapat kis tagja lehetek...szeretném folytatni..






Egyre kevesebb levél van fent az ágakon...










tegnap ahogy ,ment le a nap a hátsó fákat megvilágította, szinte aranyba úszott minden,igaz a fotó nem adja vissza igazi szépségét, de úgy éreztem csodaországot látom.,és vagyok ,,,egy pillanatra elfelejtettem mindent ami körül vesz,..és megtelt a szívem, lelkem valami nagyon kellemes érzéssel. zizegtek a levelek ahogy hulltak.




 szomszéd Bogyó leskelődik...Irtóra szeretik egymást Alexel...olyan kis édesek, ahogy barátkoznak...

talán utolsó fotó...még nyílnak...


ma reggel....

Kívánok szép hétvégét, jó pihenést,!!!! 




11 megjegyzés:

  1. Tessék békén hagyni a blogot! Én olvaslak, de most kórházban vagyok mobilról. Jó ha találok ingyen wifit, de ha nincs akkor biza sokba fáj. Mindegy is legalább nem unatkozom..... Csendben horgolgatom a kissé avitt régi maradék fonalakat, kidobni sajnálom. Puszillak alkoss szépeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó nem volt a én blogomról, bár már többször a fejembe megfordult...írtam már többször is hogy miért nem ...
      Jobbulást....

      Törlés
  2. Imádom a vadszóló leveleit. Blogolni, legfőként magunknak csináljuk, hogy tudjuk visszakeresni a régi dolgokat az, hogy másnak is érdekes, csak jóleső ráadás. Szép a csipke terítő és a előző hímzés is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem a leveleket, de mikor takarítani a földről, azt már nem annyira, főleg hogy sok van...
      Nem térek ki a blogra, már többször is írtam, ha csak magamnak írnám, BEZÁRNÁM:::
      Elfogadom ami van... aki nem akar, nem ír ,és jön...ennyi...Azért jövök a blogra hogy kikapcsoljon a napi dolgaim után...nem akarom itt is rágni magam...van ép rágni való amúgy is...

      Törlés
  3. No, ezeknek a csodás őszi színeknek azt hiszem a mai viharos, esős idővel vége...Sajnálom...
    A blogok valóban halódnak...Én csak azért szurkolok, hogy ne törölje le/ki valami őrült hatalom hosszú éveim kedves szép emlékeit. Nem érdekel, ha nem olvas senki, nem érdekel, ha nem kommentel senki, de nekem kérem írni kell !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a szépséges levelek mind a földön...
      Jól teszed!!!IRJ!!! Néha Neked is eleged van... mint nekem, aztán átlépünk és megy minden tovább!!!

      Törlés
  4. Gyönyörűek az ősz színei, no és Bogyó aranyos!

    VálaszTörlés
  5. Your spring doily is gorgeous!!! :) And what a fantastic autumn background to display it with!!
    Wonderful pictures!

    VálaszTörlés