"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2018. február 4., vasárnap

Hózzik....zik...zik... mici mackó fázik...zik-zik..

Tegnap már hajnalba szitált az eső,igazából még a csapadékmérő sem mérte..Reggelre elkezdett az eső esni, majd egyre nagyobb hópelyhek, aztán, mintha a hóanyó rázta volna meg a dunyhát, látni nem lehetett annyira esett  a hó és egyre  több lett, és meg is maradt...Pizsibe szaladtam ki, gyorsan képek készíteni...én a nagy fotós...Sokáig meg is maradt, de délutánra szépen el is tűnt... maga mögött megint sarat hagyott...február három...ide vagy oda tél van... Mire nagyobb hó lett, el is felejtettem, hogy fényképezem le...mennyi hó esett.Egy-két centi hó esik, Pécs lebénul, így el sem indultunk a dolgainkat intézni...Ma viszont szikrázóan süt a nap, hideggel... de ahogy ki néz az ember  más  a kedve is, ha süt kint a nap, és nem úgy mint tegnap, majdnem teljes sötétség volt  még tíz óra tájt is, úgy be volt borulva is.

Legyen szép  pihenős,kézimunkás,  beszélgetős napotok.!!!..Legyetek jók...












4 megjegyzés:

  1. Bentről nézve szép volt a hóesés, ahogy néztem a házakat, a parkot, mintha porcukorral lett volna megszórva. Hamar elolvadt, elég volt, ha rálépett valaki. Ezt a latyakot nem szeretem.
    Neked is szép kézimunkázós napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. A mi városunk is lebénul néhány centis hótól. Ki érti ezt? Miközben a távolsági buszok simán közlekedtek.

    VálaszTörlés
  3. Errefelé meg nem volt fél centi sem! Csak a sötét- hideg napok száma nő! Pedig olyan jó egy kis napsütés! Ma végre ragyog a nap!
    Láttam a tüneményes kis rókád! Annyira aranyos! És olvastam Katicinál a találkozásotokról! Örültem Nektek! Minden jót kívánok Mindkettőtöknek! <3

    VálaszTörlés
  4. Én se bánom hogy gyorsan eltűnt... Ma pedig a csodás napsütésben nagyot sétáltam. Jólesett....Ha havas az út, csak ültem volna itthon.

    VálaszTörlés