"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. június 10., szerda

....csak úgy.

Mesebelinek tűnt...Ezek a színek  lenyűgöznek...












4 megjegyzés:

  1. Csodás! Engem is lenyűgöznek mindig. Készítek is néhány fotótróluk, de nem adják vissza soha azt a szépséget, azt az élményt, amilyen valójában.
    Szép napot neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm.. Mindenhol esett, jég és szél kíséretében, nálunk meg ilyen jelenség volt...A napokban tiszta kék égbolt, gyönyörű felhők, máshol meg újra csak eső, dörgés és jég, mi meg néztük micsoda szépségeket mutat a felhő... hamarosan jövök vele...
      Az eső nagyon kellett, de most a csigák átvették az uralmat a virágok felett..és nem nem nyerhetek velük szembe...Nem merek csigaölőt kitenni, mert sok madár van.... a cica nem bántja a mérget, Alexnál, meg igazán nem tudom, hogy hozzá nyúlna e...Neked is szép napot!

      Törlés
    2. Mancokánál írtam az új csigaölömről: hullámpapíros dobozokat teszek ki, aláköltöznek, reggel aztán elköszönök tőlük.Örökre... Elég hatásos, szeretnék bungizni.

      Törlés
  2. Nagyon szép! jól mondja Mancoka, hogy igazán az tudja értékelni, aki látja, átéli személyesen, mert a fotó a felét adja vissza.
    Néha szinte már félelmetes, amit tud produkálni a természet az égbolton. A fenyegető fekete felhő is szép tud lenni, még akkor is, ha én speciel rettegek tőle.

    VálaszTörlés