"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. június 28., vasárnap

...és ..erről-arról..

Napok óta azon gondolkodtam,  milyen bejegyzés is legyen a mostani...Visszatekintés? úgy tűnne panaszkodom...hogy milyen jó, jobb volt régen? nem is kérdés!Hogy milyen  jó volt fent maradni késő estig, mert olyan jó hangulatú blogolás ment...Elmúlt...Ki ezért, ki azért, elment, megszűnt a blogja, vagy csak a telefonon benéz és már megy is tovább, a jó szó elmarad...Hiszti? nem hiszem...de van aki annak gondolja...Mindez most megint azért jött elő belőlem, mert 10 éves a blogom...Azt gondolom, nem kis idő...Nem hozok statisztikát sem,, semmi értelme nem lenne, hisz abba is bele lehet kötni, ...valahogy megváltozott minden...Aki maradt, nagyon köszönöm, hogy ezt a 10 évet végig kísérte,és nem sajnálatból tartott velem ,  olvasott, és írt is...Ha van írás, van visszajelzés, és nem csak simán napló magunknak, hogy  ha kell visszatudjuk nézni...amire ép kíváncsiak vagyunk..Egy kis összevissza fotókat hoztam, hisz a blogom is ilyen...Van ez is meg az is...Az elmúlt 10 évben volt amit megtanultam.. 
Köszönöm a figyelmet....és köszönöm aki újra velem tart...

💓💔💕💖💗💘💙💚💛💜






saját palántáim...idén nagyon rosszul sikerültek..









zefir virág...Teljesen oda voltam, hogy Orsinál láttam... véletlen szerencse, hogy egy ismerősnek is volt, és idén kaptam tőle...




csüngőbegoniám...






levendula...





volt szerencsém, végig nézni, ahogy idehozta a picinyeit  és a szemem előtt etette a kis verebeket az anyuk.A cinke etetéséről lemaradtam...mármint a fotózásáról



szuperül sikerült a süti is...
halad a takaró is...
szúnyogrisztóim...saját szaporítás...
meleg van...nna



kutya meleg lett
új családtag...
orvosnál...szőrősunoka...
vírus...után...

11 megjegyzés:

  1. 10 év nagy idő gratulálok hozzá! Kitudja milyen lesz a következő 10 év? Addig is írjál, fotózzál, ha másnak nem magadnak.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a 10 évhez Vera. Nem kell aggódni, vagyunk még itt néhányan. Én most nem annyira, de nem elmentem, csak kicsit kimaradtam. Ígérem jövök!S írjál csak, írjál, hozd a fotókat. Kedved ne veszítsd.

    VálaszTörlés
  3. Először is boldog születésnapot kívánok a blogodnak és természetesen az alkotójának! Ugyanezeket a gondolatokat tudtam volna én is leírni, így érzem én is. Hiányoznak a régi blogos ismerősök. Fejlődünk, tovább megyünk, újabb, pörgősebb helyet találunk, mert a fb bizony az. Én azért tovább folytatom, naplónak is jó lesz ez, mert szeretem időnként visszanézni őket. Valahogy jobban megmutatja a változásokat, jó visszaemlékezni rá. Sajnálom, hogy ez lassan már tényleg csak egy napló lesz!
    Sok szép fotót hoztál! Szeretem ezt az összevisszaságot nézni. Jaj, az a szőrösunoka megdobogtatta a szívem!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok és boldog blogszülinapot kívánok! Pár hónap és már én is "10 éves" leszek a régi blogvilág már többször én is leírtam sajnos nagyon megváltozott ! Sok szép virágod van és aranyosak házi kedvenceid! További kellemes öltögetést, főzőcskézést és fotózást kívánok sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  5. Boldog Blogszülinapot kívánok!!!
    Vera ne hagyd abba a blogolást, tényleg nagyon jó akár egy internetes naplónak is. Való igaz legtöbbször én is telefonról kukkantok be az általam követett blogokra és sajna nem mindíg írok megjegyzést :-(. Majd igyekszem gyakrabban visszajelezni Neked (is). Szeretem a képeidet a kézimunkáidról, a cuki állataidról, a gyönyörű virágaidról! A mostani képeidről eszembe jutott, hogy régen nekem is volt kaktuszom,egyszer virágzott, másnapra el is hullajtotta a virágját.
    A horgolt takaród is álomszép már most, sajnos nem tudok horgolni nekem az kínai, így maradok a keresztszemeknél. Én már 11 éve blogolok, facebookom van, de nem szeretem.
    A döntesz a blogodról, de nekem hiányoznál. Fel a fejjel! ;-)

    VálaszTörlés
  6. Tíz év az nagyon szép idő. Gratulálok hozzá! Nem mindennapi kitartásról tesz tanúbizonyságot. Valamint arról is, hogy a kézimunkázás nem holmi szeszély, hanem szenvedély. Kívánom, hogy ez továbbra is elkísérjen!

    VálaszTörlés
  7. Congratulations on ten years, there are times when its hard to know what to put on the blog,
    Fabulous cactus flowers and photos

    VálaszTörlés
  8. Tíz év nagy idő . Azt hiszem kb egyszerre kezdtünk blogolni, tehát akkor ez azt is jelenti, 10 éve ismerjük egymást, bár még személyesen sajnos sose találkoztuk, de volt több közös projektünk ez alatt a sok év alatt. Örülök, hogy "ismerlek " kicsit az írásaidon, munkáidon keresztül . Remélem még sok sok évig így is marad .Szívesen nézegetem a képeid, olvasom a naplódat . Csak így tovább ! Legyen szép napod !

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!
    Igazad van, sajnos ellustulunk, pedig mindig megnézem én is az oldaladat. Szeretem nézegetni a kézműves dolgaidat, a gyönyörű fotóidat, örülök, hogy betekintést engedsz az életedbe.
    Ne hagyd abba, én mindig várlak!
    Hamarosan több időm lesz, és akkor aktívabb leszek :)

    VálaszTörlés
  10. Nahát, Vera! Szinte egyszerre kezdtünk blogolni. Én épp ma vagyok 10 éves. :) Gondolkodtam rajta, írjak-e bejegyzést vagy indítsak játékot, mint párszor korábban ez alkalomból. Inkább nem. Kicsit szomorúvá tesz pont az, amiről Te is írtál, hogy anno mekkora élet volt a blogokon és mára mennyire elcsendesült ez a világ. Ahogy a régi követőim lassacskán eltűntek, elfogadtam, hogy a blogom már csak a naplóm. Magamnak. Ez van. Jó visszaolvasni.
    Ha nem is kommentelek rendszeresen, de itt vagyok én is.
    Tudod mit? Még legalább 10 blogévet! És ne szomorkodj! Tudod, mekkora szó 10 hozzászólás? ;-) Népserű vagy, kedvelnek, visszajárnak hozzád sokan, tehát nincs miért szomorkodnod!

    VálaszTörlés
  11. A következő 10 évre is kitartó blogolást kívánok! Jövök mint olvasó! :-)
    A szőrös 4 lábú kedvenceket imádom! :-)

    VálaszTörlés