"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. július 12., vasárnap

...felhők

Régi fotók.... itt volt a blogon,  csak mentésbe... most találtam, jó lehet, hogy unalmas,  de egyenlőre , mást nem tudok mutatni....Remélem   jól  van aki még erre jár... A napok szaladnak....Jobb napokat kívánok, mint a múlt hét!Köszönöm a látogatást!

                                      














9 megjegyzés:

  1. Ha a természet szépségeit nézi az embee, akkor bizakodó hogy mégis helyén van minden. Nekem is szörnyű hetem volt és őszintén remélem hogy mindenkié jobb lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természet teszi a dolgát, mégha nekünk nem is mindig tetszik..Kívánom hogy szebb heted legyen!Én sem dicsekedhettem, az élet megy tovább!

      Törlés
  2. Nagyon szeretem ezeket a felhős fotókat! Jó, hogy nem hagytad ott a "mentésben"! (Jaj, mennyi várakozik nálam is ott!)
    Tényleg szaladnak a napok! A hétvégén mondtam éppen, hogy sitty-sutty vége a nyárnak is, úgy hogy észre se vettük.
    Neked is örömteli szép napokat, jó egészséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép és olykor csúnyák a felhők..Szinte hihetetlen hogy már milyen sok helyen már az aratáson is túl vannak.Egyszerűen rohannak a napok, hetek..

      Törlés
  3. Minden felhőt szeretek, csak a feketét nem. Attól már a hideg ráz. Itt is most vannak olyan felhőátvonulások, érdekes, percenként változik a szél miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem hogy nem szereted a fekete felhőket,én sem, mégis szoktam fotózni, néha félelmetes, és ugyanakkor van benne is szépség..Mondhatom azt is , félek a fekete felhőktől,de nem a látványtól, hanem annak kapcsán ami lehet belőle.

      Törlés
  4. Szeretem a felhőket. Szép fotók.

    VálaszTörlés