2015. január 4., vasárnap

"Más tollával""

Mindig lenyűgöz a mézeskalács készítése, házilag....az ünnepek alkalmából...Én még soha nem készítettem, és azt hiszem, ez nem is  az én műfajom... de szívesen megmutatom, hogy milyen ügyesen készítették el ismerőseink...




5 megjegyzés:

  1. Én is idén csináltam mézest előszór életemben és finom puha volt, ha kell a recept a blogom oldal bannerében ott van. Bögrés mézes néven:-)
    Én csak fahéjat tettem bele, és elfogyott 2 adag.

    VálaszTörlés
  2. huhhh, de szép! az az igazság, hogy én egy mézeskalácsot sem tudok rendesen kidíszíteni, nem hogy egy ilyen házikót... :)))

    VálaszTörlés
  3. jaaa, és a mézesem sem sikerül általában...volt, mikor azt mondta a családom: parittyázni lehetne vele :D :D

    VálaszTörlés
  4. Sokáig nem sütöttem ,mézest, mert Anyu volt a "tudora.".. és mindig mondta nem kell tudnom a receptet, mert ő készít majd mindig....
    Mégis sütöttem.... akkor meg kemény lett, dobálozni lehetett volna vele, de azért elfogyott mindig... Egyszer valaki mesélte, hogy alma szeletet kell beletenni a dobozba,és megpuhul a mézes... BIZONY ÁM::::
    Viszont minden elismerésem aki ilyen szépséges szép figurákat házikókat tud készíteni.----

    VálaszTörlés