Szeretem fotozni a csokrot amit kaptam... jó alany.
ezt a sütit találtam nem rég... isteni, frissen tök roppogós, másnap kicsit meglágyul... nagyon finom,és nem kell várakozni, ahogy összedolgozzuk, rögtön nyújtás, megkenni sós vajjal, rá a másik tészta, amit kinyújtva, vágni, felsodorni, tojás kenni, szemmag, vagy amit akarsz és sütő...Többször készítettem, hamar /rupanerkonyha.hu/2015/08/16/feloras-foszlos-sos-vajas-kifli-bogresen/?fbclid=IwAR1cbUEyI0ldEtpvigu66taEyMhjND2qIqXak2tOfY3dCTcJTECgX1Rmggo
a karácsonyi csokrom, a gyerek csináltatta
ez ám a méreg... szerencsére volt több más, hús készítve, de az unoka kedvence a padlizsán, és teljesen mindegy milyen ünnep, de jó ha van rántott padlizsán...Apa csak egyet vett, mellette egy hölgy vagy 4-5...és azért nem olyan olcsó...már ez sem
köszönöm a figyelmet...
Ma hallotátok hogy dörgött?
Szépek a virágaid amit kaptál. Guszta a sós sütid, részletesebben is leírhatnád a receptjét. Mifelénk hol lámpát kell gyújtani mert annyira sötét van, hol pedig süt a nap. Bolond egy idő az már biztos!
VálaszTörlésBeautiful flowers.
VálaszTörlésNem csodálom, hogy szereted ezeket a csokrokat fotózni, mert nagyon szépek!
VálaszTörlésA sütid guszta nagyon, ki fogom próbálni ezt is, hasonlót sütök én is.
Jaj, az a padlizsán! Annyira nem tudjuk, hogy mit veszünk meg!
Azt a sütit nekem is meg kellene sütöm, majd megnezem nennyi benne a margarin? Az első a kedvenc csokrom.
VálaszTörlésSzereted a virágokat, ezért is jó minden oldalról, szögből fotózni őket, gyönyörködni bennük.
VálaszTörlésGuszta az a sós süti, egyszer egy túra előtt megsütöm, ketten nem bírnánk megenni, túrán meg elkínálgatom 😄😄
Utólag is boldog névnapot kívánok!
VálaszTörlésköszönöm...A sütivel magatok is meg tudtok birkozni, Orsi mert pár nap múlva is puha marad...szeretem ropogosan, de már a fogaimnak jobb mikor puhább, Anikó, ha kell a minta szólj, bár utolag fel tettem...aaa minta?????????????? most olvasom mit irtam... hiába... nálam minden mintából áll...Edit nagyon köszönöm
VálaszTörlés