"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2010. augusztus 28., szombat

Varrógép...


Az én varrógépemnek még esélye sem volt, hogy kaccsincson, mivel szegényke ki sem látszott a sok varrni való közül. Tavaly még szabtam ki térd nadrágot, hosszú nadrágot, téli nadrágnak valót, .de varrásuk elmaradt.Csak pakoltam oda a sok egyéb apró varrni valót.... Érdekesebb volt a kötés, és egyebek. Ugyebár dolgozni is kell valamikor.. /sajnos/. Levendula zsákocskákat kellett varrni , akkor jöttem rá, előbb az asztalt és a varrógépet kell rendbe tenni. Most rendbe van, kíváncsi leszek mikor kacsint.... Zsákocskák kapcsán jutott eszembe rég ide-oda pakolok egy nyári zakót, mert sajnáltam kidobni, tán jó lenne zsáknak és szemest teszek rá. Tötyörgös munka volt de alig nagyobb egy bélyegnél. Ami fontos még: Alig láttam a lyukakat.

2 megjegyzés:

  1. Vera, mi ma is összekacsintottunk. Annyi, de annyi táska ötletem van. Sajnos nincs nagy asztalom, sem szabni, sem tárolni a motyót, de jól boldogulok. Ha valami gyors sikerre vágyom, már ülök is a gép elé.

    VálaszTörlés
  2. Jó nektek! Az én gépen ugyan kacsingat, de én igen nehezen szánom rá magam a varrásra viszont nagyon kellene egy pár dolgot végleges formára varrni.
    Küldhetem?

    VálaszTörlés