"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. július 28., csütörtök

Frivolitás... Próbálkozásaim..



Már pont ideje, hogy mutassak egy kis frivolt.
Ez a minta, "szerelem" első látásra, mint eddig mindegyik minta....
Nem volt nehéz, csak a sok fonal vég... megdolgoztatott... a múltkori bakira nagyon figyeltem, ne hogy szétcsússzon.. Bevetettem  a ragasztást is körömlakkal,... mint látszik sikerült.

Itt azért látszik hogy van benne hiba, de így is nagy boldogság, hogy nem kínlódtam hónapok óta hiába.
Ez egy karkötő minta, gyakorlása...
Ha lúd legyen kövér elvén , már egy másik karkötőbe is belefogtam..és most vár... 
Hamarosan egy  kedves ismerősömnek lesz a névnapja,  arra készülök. Még nincs kész, még körbe kell horgolni, keményítés.... és kész. Többet most nem  mondatok  el, miután nem tudom szokott-e olvasni Utólag majd felteszem..







A legújabb  követőimet köszöntöm: MJ,  Zandiflora,  Mártus,

16 megjegyzés:

  1. Ez igen !!! nagyon szépek,a fenyő mintának azt hiszem neki rugaszkodom újra,talán már kevesebb hibával meg tudom csinálni,A karkötők is nagyon ígéretes darabok.Hétvégén hazautazunk remélem eljutok fonalashoz,mert itt elég drágák,és szeretnék már valami színeset is kipróbálni.További jó munkálkodást,szívélyes üdvözlettel.

    VálaszTörlés
  2. Verácska, annyira ügyes vagy, ámulattal nézem a munkáidat!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép......hm......én nem tudnám megcsinálni! Csodálom a kitartásodat....és csak ámulok!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Szép lett, sőt egyre szebb.....

    VálaszTörlés
  5. Minden eliserésem amiért belevágsz ezekbe az alkotásokba. ...és mennyi időd lehet ezekre a szépségekre, amiért irigyellek.

    VálaszTörlés
  6. Ügyes vagy, ha jól érzékelem most már gyorsan is megy. Ezt én is idővel szeretném megtanulni.

    VálaszTörlés
  7. Szorgalmas, ügyes és kitartó vagy!
    A karkötő a csúcs ...nálam:)

    VálaszTörlés
  8. Lányok!

    Kööszönöm a dicséreteket, és insiráltok hogy jó legyen, hogy szép legyen...Bocs de képtelen vagyok irni és javitani meg főleg,

    Aranka!
    Sem kisgyerekem, sem nagy se unoka nincs akit pátyolgatni kell / persze mindegyik van/... Ebből kifolyolag több időm van,.. más részt, nem tudok annyit dolgozni, mint kéne... sajnos

    Beáta! Jutka!

    Vágjatok bele! Persze lehet hogy Nektek gyorsabban megy a tanulás mint nekem..Bár mindegyik kézimunka munkaigényes...Ja és a karkötő is gyakorlóanyag..

    VálaszTörlés
  9. Nekem nagyon tetszik és kifejezettem tudom már miről beszélsz :-)! Én is néha nem tudom miért sikerül az egyik hurok, és a másik miért nem :-)

    A fehér karkötőd a legszebb számomra !

    VálaszTörlés
  10. Newsee!
    Igy vagyok sokszor, sőt amikor a pikotkell összekötni, néha olyan szoros lesz, ebből kifolyolag nem csúszik, hogy olló a vége..

    VálaszTörlés
  11. facebook-on nem akar átmenni a blogtalálkozó linkje. megpróbálom itt is: http://foltgina.blogspot.com/2011/06/ii-orszagos-kreativ-blogtalalkozo.html

    és még egyszer: örülök, hogy ilyen kitartó vagy és hogy ennyire belejöttél:)

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok nagyon ügyes vagy és nagyon szorgalmas Májusban még nem gondoltad, hogy eddigre ennyi szép munkád lesz lelőle.Bár szerettem volna a rececsipkét is tovább adni de majd máskor.

    VálaszTörlés
  13. Frivolina!
    Azt hiszem Te is kicsit belesegitettél, hogy frivolt tanuljam a lámpa díszitésénél. Nekem az nagyom megtetszett, .


    Csipke 47
    Gondoltam, mikor találkoztunk hogy szeretted volna ha bevezetsz a rececsipke rejtelmeibe. Te is tudod ehhez a csipke tanuláshoz nem elég egy- két óra... nem beszélve hogy a kocka készitése / bocs ha nem jó irtam/ rém unalmas... sok- sok idő kell hozzá...de majd talán ha nyugdijas korú leszek...

    VálaszTörlés
  14. türelmesen várom, hogy nyugdijas legyél

    VálaszTörlés