"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. augusztus 10., szerda

Mai nap... /szerda/..

Tulajdonképp nem is erről akartam írni, mivel  szombaton a kedvenc barátnőm 50 éves lett. erről egy kicsit később írok mert a mai nap ...
Hajnali négykor ébredtem mert dolgom volt, de mikor mentem az ajtó felé hogy kinézzek, gyanús hangokat hallottam. Nem tombolt ,de fújt rendesen. Apát is riasztottam hogy menjen és csukja be a  fólia sátrakat, mielőtt sárkányt eregetnénk...
Ha már fent vagyunk ,én nekiálltam a konyhai dolgoknak, mikor az ablakon valami érdekes fényt láttam. Fényképezőgép kézbe irány az udvar. Nem  mesélem   mutatom...Azért annyit, tök sötétbe, nem semmi az égbolt..Akartam egy képet beküldeni az IDŐKÉP-.hez... .Egy nagy robbanás, áram el, aztán vissza, és megint el, és csönd, és sötét.. A Postánál riasztó bekapcsolt. ,aztán csönd és visszajött az áram, és még többször eljátszotta, már mérgesen kapcsoltam ki a gépet. Mire végre megszűnt-e hiba, addigra kint kellett dolgoznunk..
Apa elvállalt egy munkát, amivel egész délelőtt  szivtunk, de rendesen, Mire kész lett, ebéd idő volt. Áram el megint, nem tudom hányszor ment el és azzal  a mozdulattal  vissza is jött ..Mint kiderült tőlünk nem messze egy transzformátor robbant fel. vagy szállt el, nem tudom melyik a helyes kifejezés..
Innen számolva sikerült a számítógépet megkeverni, mert mindent leoldott, még a Nod sem működött...sehova nem engedett be. 
Nem tudom a szakemberek tudják-e hogy ilyenkor mennyi kárt csinálnak nekünk..
Ezzel az egész nappal tele volt a hócipőm..más gépen megnéztem a blogokat és mit látok?
Nyertem ANDICSEK-nél.  Nagyon szépen köszönöm, !Nem számítottam rá,..







ezt horgoltam ... kicsit homályos...


Új követőimet köszöntöm:- Anik,  Elinor17, Patricia, Kinga

7 megjegyzés:

  1. Szia Vera! Én ezekből semmit sem észleltem, mert éjszaka "nyűgös" voltam, így hajnalra sikerült olyan mélyen elaludnom, hogy a párom ebédjét sem tudtam már megfőzni....jó, hogy a munkahelyemre beértem.....unoka is nálunk van.....őt is vittem magammal....Sajnos ez a hét és a jövő hét is mozgalmas, anyuékhoz jönnek a németek.....tudod ilyenkor be kell segítenem.....Jók a fotók!
    Majd beszélünk!
    Sziasztok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szepek a kepek!! Neha jo ejszaka is korulnezni ezek szerint:)

    VálaszTörlés
  3. A képek nagyon jól érzékeltetik a hangulatát annak amit leírtál. Azt írod a szakemberek mennyi kárt csinálnak...,ezt nem értem. Nem Ők csinálják, hanem az időjárás.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy regisztráltál hozzám. Visszaregisztrálni nem tudtam, mert nem adta fel a lehetőséget. :(
    Gratulálok az oldaladhoz, gyönyörűek a kézimunkáid. :)))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a megjegyzéseket, könnyü dolgom volt, csak fényképeztem amit láttam..
    Beáta!
    Lehet hogy nem jól fejeztem ki magam, a szerelők ki be kapcsolják az áramot ezt egyik gép sem szereti. Annak ellenére hogy javitják másképp kéne intézniük. Nekeünk ment már tönkre gépünk ez miatt.

    Petra! remélem nem rémisztett el a rendszer, hogy nem engedett követőnek lenni.
    Gyere,,, sajnos mostanság elég sokszor rossz a blog, valami nem stimmel náluk

    VálaszTörlés