"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. szeptember 9., péntek

Angyalka készül....

 
Majd....csak nagy fába vágtam a fejszémet ,és neki fogtam egy frivol angyalka szoknyának.nem találtam alkalmasabb helyett hogy látni lehessen a szoknyát, így egy üvegre esett a választás...Közben rájöttem egy üvegdísznek is kiváló lenne más színbe..Még mindig két színnel dolgozom hogy lássam a hibáimat...Jó lenne már hibátlan munkát is mutatni.Ez a frivol nagyon kifog rajtam...de erősebb leszek..



jó így.. nem?

A horgolás sem maradhat el.. Ami elől van kalapka, sárga rózsával, azt Valitól , a fórumos társamtól kaptam a találkozón.ajándékba. .A hátsó kettőt már én készítettem  .. igaz hajtogatni nem tudok rózsát .... egyenlőre..




Visszatérve a szívecskére... voltam Pécsen a Puli kézimunkaboltba.....ott fényképeztem ezt a kis szívet/a mellette látható kis csillag az én művem/
Az én meglátásom szerint, ha a bal oldalt megnézitek,  látszik hogy utoljára keresztbe horgoltak rá még egy kocka sort.. Ez dupla, valami kis apróság van benne. és alig 5-8 centi, míg az enyém 20 centi felett van.
 Persze mindegy,...ez az enyém...

kis szépség.

14 megjegyzés:

  1. Szép az angyalszoknya :-)Helyesek a kalapok is.... megy ez neked nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Ügyes munkák!Kíváncsi vagyok az angyalkádra!:) Biztos nagyon szép lesz:)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a kalapok tündériek! A rózsa valóban sokat tesz hozzá a műhöz, de masnira kötve is szép a szalag benne.Kíváncsian várom az angyalkát!

    VálaszTörlés
  4. Érdekes amit írsz a meleg kiáramlásáról.Írod a plafon viszi a legtöbbet.Nálunk nem,hanem a terasz,nincs hőszigetelés rakva a csempe alá és ott húz be a nappaliba a hideg.Tetőtér beépítéses házban lakunk,nálunk a tetőtérben szinte mezítláb lehet járni,felszáll a meleg,mi lent fázunk.Minden ház más,de az szerintem csak puszta üzlet amit energiatakarékos megoldásnak hírdetnek.Nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

    VálaszTörlés
  5. Jó a napkollektor,nyáron ingyen van a melegvíz,csak az éves számlán ez nemigen látszik.Milliós beruházás és valóban a megtérülése legalább 20 év.Vagy több.Miközben a tervet csináltattuk már akkor gyanús volt,de én nagyon akartam,akkor még hittem a beharangozott energiaspórolásban.Nekünk csak nőnek a számláink,nem szabad hinni a reklámoknak.Ez egy új szuperbevételi forrás.Minden új energiahordozó,már tudom.

    VálaszTörlés
  6. Elfelejtettem írni,hogy a Hozzád belépő kép a Macival és a cicával újra és újra ámulatba ejt.Ha lehet ne cseréld fel,vagy karácsony közeledtével csak hasonlóval,havassal.

    VálaszTörlés
  7. Vera nagyon ügyes vagy! Kíváncsian várom a végeredményt! Biztos nagyon szép lesz......legalább mint a kalapok!
    Szép hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
  8. Frivol angyalka már karácsonyra készül?
    Kedves horgolt kalapok, ezek is ajándékok lesznek?

    VálaszTörlés
  9. Lányok!
    Köszönöm,az angyalka csak proba, csak mintát láttam meg kell keresni az eredeti frivolangyalkát is hogy összetudjam hasonlitani. Remélem a többi részét is hamarosan tudom mutatni

    A kalapok sorsát még nem tudom ez is csak gyakorlás...cukrosan kéne még keményiteni...még sosem csináltam..


    Beáta!
    A kép marad... ugyanis a párom azt mondta ha lecserélem, többet nem segit...majd a téli fényképezéssel még várunk remélem sokáig...megijedtem, kifog segiteni ha leveszem a Macis képet? nekemis kedves ez a kép..

    Tudod: az újat is el kell adni, nem baj, ha nem úgy megy mint ahogy hirdetik...
    Én lényegesen kisebbel szivok mint Te, amibe beleugrottam...

    Mindenkinek köszönöm hogy hozzászólt és olvasott............

    VálaszTörlés
  10. Nekem nagyon tetszik a "borkötényed" :-) Tudd hogy ötletet is adtál hogyan lehetnek kikeményíteni a horgolt angyalkámat ;-)!

    VálaszTörlés
  11. Vera. ez az aminek meg van a mintája Neked.
    http://s10.images.www.tvn.hu/2009/12/29/16/23/www.tvn.hu_089307022020827197037bd67ecfb134.jpg

    Az az ötletem, hogy a meglévő "szoknyácskát" fog össze egy gyűrűvel, lesz belőle harang.

    VálaszTörlés
  12. Newsee!

    Igen borköténynek jó.Közben kiderült nem jól csináltam, pont forditva kellett volna... nem olyan mint kéne ... de majd legközelebb...

    VálaszTörlés
  13. Jolimama!
    Köszönöm ez az én is megtaláltam... Tanácsod már késő, összekreáltam... A kettő összedolgozását nem értem... , de már legalább látom a jeleket...
    Köszönöm....

    VálaszTörlés