"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. október 18., péntek

Ősz..ősz és ősz...

Most akármerre nézzünk, mindenütt szépséges levelek,és potyognak, hullanak.... eső , szél, napsütés... ez jellemzi a mostani őszünket és hetünket... röviden..Egész héten megint téliesítettünk, előkészültünk a fóliázáshoz... Apa megint a fólia tetején, de most nem készültek képek... most én nehezék voltam, álltam a létra alján, ne hogy lebukjon...és kémleltem közben  az eget, meg a fákat mennyit lehet így látni  hogy a sátor előttem....Persze a gondolataimat is lekötöttem, mert egy rettegésbe vagyok mikor fent van a fólia tetején, nem is merek oda nézni...Mindig mondom ne kísértse az ördögöt.Meg ügyebár mindig elfelejti, nem vagyunk már a ""suhanc"""" kategóriába..

 kerítés mellett is vadszőlő. Emlékszem mikor kaptuk ,az  első évben szaporítani akartam, istenért sem sikerült, most meg minden hol van, résen kell lenni, mert behálóz bennünket, meg mindent mára már, annyi van... De ilyenkor csodaszéééééppppppp...Tegnap már sütkérezett a sáska is a ház falán, míg mi a leveleket sepertük, szedtük össze.

Legyen szép napotok!


6 megjegyzés:

 1. Szép az ősz nálatok is, szeretemaz élettel teli egyszerű írásaidat!
  Nem vagytok suhanc korban... mit csinál " Apa" a fólia tetején?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Apa a fólia tetején kisebb hibákat javítja ki...

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Ügye? egyszerűen fotózni kell...Mindig elcsodálkozom, hogy a természet micsoda színeket tud produkálni

   Törlés