"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2022. augusztus 7., vasárnap

"tigrincsem"""

 Olyan mintha elhanyagoltam volna...peddig nem... Jó kis projekt, lassan is megy, a nagy hőség miatt is...és amikor böködni szoktam, most zöldsssséezzünk.vagy fáradt vagyok, vagy... Jó ennek is egyszer vége lesz..Sok mindennel hibáztunk... tanulópénzt meg kell fizetni, ezért van a rengeteg felesleges, de most nagyon fontos munka...Majd talán lesz róla bejegyzés.

Lassan a vége fele tartok,és nincs következő terv...nem jött velem szembe az új szerelem..

fázis fotók...

Köszönöm a figyelmet...

megviccelt a rendszer, forditva tette fel a képeket...juliusi  állapot ,  újra feltettem...













5 megjegyzés:

  1. Komolyan, olyan érzésem van, ÉLNEK a szemei ennek a tigrisnek! 😄 Eszméletlen, hogy mennyire részletes, élethű ez a varrás!

    VálaszTörlés
  2. Ha szembe jönne, sikítva menekülnék. Élethű!

    VálaszTörlés
  3. Szuper jó lessz!! Vadállatos képek számomra, mindig a férfias ajándékokat jelentik, édes cicamicát, virágot nem tudnák ajándékozni pl. a családom férfi tagjainak, de hasonló tigrist, oroszlánt, vagy farkast igen. Részletgazdag szép hímzés, gratulálok! További jó böködést, jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Varázslatos ! ahogy tűvel, fonallal ilyen élethű tigrist lehet alkotni ! Gratulálok ! Szép nagy minta ismét ! Nagy hőségben lehetetlen feladat a varrás . Tudtak valamit a "régiek " mikor a nyári hőségben sziesztáztak :-)

    VálaszTörlés
  5. Valószinű, hogy engem is a szeme fogott meg, aztán a színe...Igaz, hogy csak férfiaknak lehet-ne ajándéknak szánni, de nekem apán kivül nincs is kének adni ilyen ajándékot, mert nem hiszem, hogy értékelné..Szerintem kevés ember, vagy férfi... aki érzi, milyen sok munka van egy akármilyen kézimunka elkészítése mögött, és ép ezért csak a velünk élő férfiak értékelik.Sokszor félre tettem, a nagy hőség miatt, meg különben is nem hajt az idő...hogy kész legyen..Ráadásul nem jött még szembe velem, a másik szerelem, ami hajtana, hogy újba kezdjek...Amúgy meg egész nyáron nagyon lefoglalt bennünket A "zöldsséges"...Most jelen pillantaba mindig szedünk, vagy teszünk el valamit, vagy üvegbe, vagy a fagyasztóba, vagy ép abból van az ebéd...NNa persze majd ennek is vége lesz, akkor meg a téliesités..Van hogy három hét is eltelik, mire vásárolni kell menni...Kivánok én is minden kedves kommentelőnek jó pihennést, jó egészséget...és köszönöm a megjegyzéseket!

    VálaszTörlés