"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. március 29., kedd

HOZZÁ NE NYÚLJ! ! !


Évekig a fűnyíróval levágta " Apa" az aranyesőmet, mert útban volt neki.Mikor tavaly észre vettem tettét, elhangzott a fent emlitett mondat: HOZZÁ NE NYÚLJ ! . Mível általában" szótfogadó" ember, így megkegyelmezett kedvenc tavaszi bokromnak. Meghozta gyümölcsét, akarom mondani virágját, mível annyit és ahogy akart úgy nővekedett. Most szépen virágba borult, évek óta nem volt ilyen. Egyébként is mível a sárga a kedvenc szinem, így külön nagy becsben van. Nézegettem, hamarosan nyilík a SÁRGA nársziszom is, már amelyik túlélte MACI kutyám lábanyomát.

2 megjegyzés:

  1. Sajnos nálam nem jelenik meg a kép:(

    VálaszTörlés
  2. En latom mindegyiket, nagyon szep mar a kerted.Itt csupa ho, jeg, pedig nekem is sok aranyeso van, es narcisz is, ja es tulipan is:)

    VálaszTörlés