"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. május 2., hétfő

Válaszolok...

Először egy kérdésem lenne....

Szoktatok-e visszatérni oda, ahol hozzászólást hagytok.... megnézni..

Miután sajnos a kommentekre nem tudok válaszolni, mert hibás/mindenhova tudok írni, csak a sajátomra nem/
Úgy gondolom , most így válaszolok, annál is inkább, mert telefonon is kerestek , hogy tán valami bajom van..."bajom" az van, de nem ilyen eredetű. Azért válaszolok , most így,  ne higgye senki, hogy  Nálam nem érdemes írni,mert nem válaszolok..

Magdi! Köszönöm!
Erdős Éva! Köszönöm ,és gondolkodom a párján!
Frivolina! Köszönöm ! /Nem tartozik ide,de remélem a problémád megoldódott, én sajnos nem tudtam  segíteni/
Nagymamis! Jól esett hogy hiányoltál! Tudod az okát!
Kedves Jutka! Remélem kíváncsiságodat sikerült  kielégíteni, és részletesen megtudtad nézni. Jó lehet hogy így már találsz benne hibát, de hát a szemem....
Chistine! Köszönöm a megjegyzésedet, hamarosan levelemmel felkereslek, vörös  tigris ügyben

5 megjegyzés:

  1. Ha kérdést tettem fel, mindig visszanézek, ha csak hozzászóltam nem feltétlenül. Vannak olyan blogok, ahol mindig visszaolvasok, pl. személyes ismeretség.
    Igaz nem mindig kapok választ, de ez már más lapra tartozik. Nálam nincs beállítva a további megjegyzés küldésre, mert akkor a levelezőm pikk-pakk megtelne.
    Én igyekszem válaszolgatni, vagy reagálni a hozzászólásokra, ez sokszor nem is derül ki, mert emilben történik.

    VálaszTörlés
  2. Mindig visszanézek. Válaszolni is mindig szoktam...csak most az utóbbi bejegyzéseimre nem írtam választ megyek és pótolom.

    VálaszTörlés
  3. visszanézek és ha továbbvitték a beszélgetést szeretem tudni merre fordult a dolog. nekem fontos ez, hiszen a virtuális térben könnyű egymást félreérteni, neadj isten megbántani, így inkább ritkábban kapcsolódok be egy-egy beszélgetésebe, de akkor még egy hét múlva is visszanézek, történt- e valami:)

    VálaszTörlés
  4. Én is visszanézek oda, ahol hozzászólást hagyok. Ez nálam a kommunikáció a nagy csendben :)

    VálaszTörlés