"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. október 29., szombat

Ellopott percek...

Ilyen tájt rengeteg dolgom akad.., immár nem is tudom hány éve.. Valószínű gyerek koromra is vissza vezethető mert sokat segítettem egykor gyerek fejjel is szüleimnek...


kis tobozok készülnek..

Most már többször meg kell kicsit pihennem különböző okok végett, ilyenkor pár perc kicsi horgolás és mehet tovább a munka..Meg este is egyszerűen muszáj valamit kicsit horgicálni, lelkemet simogatja, feltölt energiával... A kendő is vár...Lassan végett ér a hajtás, vissza tér minden a régi kerék vágásba,  valamivel kevesebb munka is lesz..




Várnak rám hogy be fejezem..

Majdnem nem élték  túl a "sanyargatást"El sem tudom mondani milyen  állapotba voltak... párom  mondta ezeknek ... annyi.... Az első hideg előtt be hoztam, megmostam, és lám egy pár nap után láttam mintha bimbó készülődne.


.Köszöntöm új követőimet,,,Renus művei, és  Májuska

5 megjegyzés:

  1. Horgolás nagyon megy neked, pihenésként is horgolsz valami apróságot. Frivol angyalsereg is gyarapszik:) az angyalszoknyák alatt látok valamit? megkérdezhetem mi az?

    VálaszTörlés
  2. Jó neked, hogy ilyen szépen tudsz horgolni. Szépek a munkáid. Engem valamikor a kötés pihentetett, de már régen:((

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy! Ennyi minden? Mindezeket a sok munka mellett! A tobozdíszek, az angyalka, a készülő kendőd.....mind - mind csodaszép! De a kedvencem........tudod melyik?........az a szép fehér virágocska!
    Úgy tűník a "sanyargatás" jót tett a karácsonyi kaktusznak..........virágokkal hálálja meg!

    VálaszTörlés
  4. Én is köszöntelek téged.
    Szépek a munkáid.
    Üdvözlettel.
    MÁJUSKA

    VálaszTörlés
  5. Akkor most újra,mert elszállt: nagyon tetszik a hófehér virágod. A kaktuszvirágokról pedig kérlek tegyél majd fel képeket, hogy a kevésbé szerencsés blogbarátok is gyönyörködhessenek a látványban!

    VálaszTörlés