"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. január 29., kedd

Tigriskéim...

Jól elhanyagoltam, de csak a blogomon... Most jöttem rá... rengeteg képet készítettem, fázisfotókat, most mégis oly nehéz választanom, melyiket mutassam meg... .Emlékszem olyan puhának  aranyosnak bársonyosnak láttam a mancsot, ahogy készűlt... Elég nagy  munkának számít, és nem akartam egy két xszem után mutogatni, így fordulhatott elő, hogy hamarosan kész lesz,/még jó néhány hét/ és csak kétszer  tettem fel...ahogy alakult...Lassan megy, és keveset varrom...Még mindig nem untam rá..... Tudom sok hiba van benne, de sajnos nem javult, sőt romlott a szemem... Mi lesz még nem tudni....Műtét az biztos,  de egyenlőre örülök annak is, hogy egyáltalán valahogy látom...
Most, hogy felfedeztem , már nincs annyi vissza mint képzeltem ,jó lenne kicsit belehúzni... Már a másik "munkám "is össze van készítve...csak mindig találok közben is apróságokat,amiket a tigrisek  rovására elkészítek..
Nos így áll...

Elég nehezen  választottam  képeket...

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szépséges bársony tigrisek! nekem is van félig kihímezve, lehet hogy a Tiedet látva, most én is előveszem.
  Vigyázz a szemedre, kíméld, bár nem tudom hogy az használ-e neki, ha műtétre van szükség! Mindenesetre vigyázz Magadra nagyon!

  VálaszTörlés
 2. Még pár hét? Viccelsz velünk, mindjárt kész! Gyönyörű!
  A szemedről sokat írsz. Nem is csoda, az egy óriási kincs. Amíg van, az ember nem is tudja. Ha műtét, akkor mielőbb. Jobb lesz, biztos tudom.
  Kutyus: az én kis "szoba cirkáló" bot merev kutyám után számomra lenyűgöző nézni ezt a nagy és elegáns állatot.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, sőt csodálatos!

  VálaszTörlés
 4. Szép munka! Sok munka van a tigriskéiddel, hamarosan elkészülnek?
  A szemedre pedig nagyon vigyázz!!! Jó egészséget kívánok!

  VálaszTörlés
 5. Le a kalappal! ... Le is vettem. :))

  VálaszTörlés
 6. JAj, de gyönyörű lesz!!!!! Nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 7. Ez nagyon pazar! Hirtelen, mikor ránéztem, azt hittem, hogy fénykép!
  Erzsi

  VálaszTörlés
 8. Ó, ez hihetetlenül gyönyörű! Fantasztikus lesz! Nem tudom, hogy haladnál, ha jó lenne a szemed, de hogy most is fantasztikus tempóban haladsz, azt látom! :)

  VálaszTörlés
 9. Wow, das ist eine wunderschöne Stickerei. Super!!!
  Liebe Grüße Grit aus Deutschland

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépek és élethűek. Nagyon jó képek , különösen ez az utolsó tigris fej ez csodálatos !!!

  VálaszTörlés
 11. Milyen gyorsan haladsz vele. Annyira szép lesz.
  A szemedre vigyázz, át tudom érzeni, hogy milyen lehet, mert nekem is eléggé rossz a szeme, műtétet nekem még nem ajánlottak.

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm. köszönöm..... most aztán egész nap varrnám szívem szerint.... Azért még van még rajta bőven.....,De hát nincs kikötve mikor kell kész lenni... Egyébként sem bírom a kötelező dolgokat..Jó néhány kézimunka van készülőbe... mikor melyikhez van kedvem....és mennyire látható.

  VálaszTörlés