"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. július 30., kedd

Elkapott pillanatok..

Vannak pillanatok, amiket olyan jó megörökíteni...Legyen az virág, árnyék, vagy fény... alvó csirik, vagy cica...mindegy.Minden pillanatot megnézek, és bár mindent nem lehet fotózni, nehezen tudok dönteni melyiket mutassam, melyik landol a kukába... Hát nem szép ahogy besüt a nap?
 csirik a sajátjaink ,,,   de a gyerekeké is itt nyaralnak, ugyan  fotózni nem tudtam őket .Szegények a meleget nagyon nehezen viselik
 Ide költözött egy vagy két galamb pár is... ép turbékoltak, mikor mentem a gépért,  ez a pillanat maradt meg...
 azt sem tudja hogy feküdjön
 ma a szél lesodorta a madáretetőt.. Csak úgy huppant, már nézője is  akadt, hogy , hogy került a földre

 madáretető javítás és segítője.
""csendélet...""

8 megjegyzés:

 1. Ezek a képek tényleg egészen rendkívüliek!
  Pillanatképek mind,hűen mutatják a hétköznapokat.
  Hupsz, a madáretető megadta magát ennek a most "nagyon örülök neki" viharos szélnek.
  Mióta blogot írok, megmutatni akarom szemmel, csak úgy szemmel sokszor fotózom. De csak szemmel, mert mire a géppel odaérek már tárgytalan, vagy nincs is nálam a gép. Szóval gratulálok, mert nagyon jók a képek!

  VálaszTörlés
 2. és milyen jó lesz majd visszanézni őket valamikor :)

  VálaszTörlés
 3. Képzeld elővettem a stólát, vállkendőt amit Tőled kaptam. Sztorizom: még mindig huzatosan nyitva van minden nyílászáró. Nyomon követtem: eddig 26 fok alá nem ment a hőmérséklet bent.Most már így este 11-kor igen, én meg most már fázom, de hála a Tőled kapott vállkendőnek tűröm , mert holnaptól megint emelkedik a hőség felé az utált napok száma. Azt tudom bezárni amire lehűl. Sokat gondolkodom a légkondin...Félek az elkövetkező hőséghónaptól!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek a képek, ezek az elkapott pillanatok valóban csodálatosak és megismételhetetlenek. Köszönöm, hogy megosztottad velünk :)

  VálaszTörlés
 5. Igen, a pillanat varázsa... amikor átéli, megérzi az ember, szeretné megörökíteni... vagy sikerülm, vagy sem (Neked azért sokszor sikerül :)), de az a jó, hogy mindig van következő pillanat... :)

  VálaszTörlés
 6. No igen. Képet én is nehezen selejtezek. Nekem most a galamb jött be leginkább ebből a sorozatból. :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a hozzászólásokat...Mindig bánom amit kitörlök képeket.. de mindig attól tartok nem jól fotóztam, és ezért több képet is készitek..
  MJ... Ez egy nagyon jó.... amikor a gépet megnyomtam, még két galamb ült a vezetéken.... és ez lett... de nekem is tetszik...

  VálaszTörlés