"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. október 25., péntek

Ügyintézők....

Hamarosan lejárnak az  iratai Apának... Újra kell érvényesíteni, csináltatni... Miután Pécsen  nehézkesen lehet elintézni, mert tépj számot, aztán menj újra időpontért, és még menjél...és még menjél...No másutt gyorsabban, rugalmasabban lehet elintézni ezért
"""SZ" várost tegnap felhívtam , hogy időpontot kérjek...Közölte a hölgy csak NETen lehet időpontot kérni... Mondtam, hogy mi igazából nem értünk a számítógéphez, de  könnyű és értelem szerint kattintunk és kész. mondta a hölgy..Még egy darabig próbáltam egyezkedni, de hajthatatlan volt, így elköszöntem...Hívtam a párom, elújságoltam mit nem tudtam elintézni és kérdezte, hogy nem e kérdeztem meg ,ha időpont nélkül odamegy, végül is, sikerül - e elintézni a papírjait...Nem kérdeztem ,de hívom őket újra, és megkérdezem, mondtam . 
A telefon végén egy másik hang szólalt meg, elmondtam miért keresem őket, és az előbb már beszéltem valakivel..Mire a hölgy,,,,, nem Ő volt  mit szeretnék... én elmondtam  mi a gond,  .Erre  a hölgy "mára már nem jó" de melyik nap lenne jó nekünk? és be ír arra a napra.

Nem tudom kell e még valamit írnom a történethez.... és érthető e...Azért vannak rendes emberek.... a hivatalokba... akár hisszük, akár nem.-....és segítenek a dolgainkat elintézni.

5 megjegyzés:

  1. az a szerencse, hogy vannak ilyen emberek is!
    én nagyon hálás tudok lenni egy emberséges szóért, ha ilyen helyzetbe kerülök, mit ahogy Nektek is jólesett a segítő szándék.
    Az a lényeg, hogy jól alakultak a dolgok.

    VálaszTörlés
  2. időpont nélkül nálunk is katasztrofikus - főleg, ha haza kell érni időben, hogy oviba menjünk a nagyobbikért, vagy ne az éhhalál kerülgesse a kisebbet, mire végzünk... én mindig mindenhova foglalok időpontot a neten - és, ha legközelebb nem sikerül kedves ügyintézőbe futni, szólj nyugodtan. szívesen segítek. tényleg csak pár kattintás. szép hétvégét nektek

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is nehézkés az ügyintézés, időpont nélkül pedig sehogy sem megy, igen, még vannak emberek akik segítenek eligazodnunk ezekben a bonyolult dolgokban.

    VálaszTörlés
  4. Igen, vannak :)
    Az a baj, hogy a legtöbben már unják a munkájukat, meg a "hülye ügyfeleket", aztán mivel nem érdekük, hogy az ügyfélnek jó legyen, inkább lesz.rják meg bunkók.
    De azért akadnak olyanok is, akik nem a "hülye ügyfelet" látják az emberben, hanem tényleg egy embert, akinek a problémája van és az ő feladata megoldani azt a problémát.

    VálaszTörlés