"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2014. május 29., csütörtök

Karkötő

A megmaradt fonalból készült...így le is ürült a hajócska...A"facén"   a hajócsipkés lányok  tették fel a mintáját... Megtetszett... elkészítettem, kapocs nincs,Á és miért is lenne....????

 fázis fotó.

5 megjegyzés:

 1. Látom nem tétlenkedsz egyetlen percig sem:) szeretem a színátmenetes fonalakból készült kézimunkákat. Olyan kis különlegesek.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép!
  Kapocs nélkül pici gombbal, vagy nagyobb gyönggyel is lehet variálni, csak kellene rá egy hurok a másik oldalára , amibe beledugod és máris hordható a karkötő, ami csodás mint mindig!
  Puszi!

  VálaszTörlés
 3. Csodajó! Kapcsot meg majd veszel... :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik ès egyre jobban foglalkoztat megint a hajócsipje kèszîtès:))

  VálaszTörlés
 5. Szép a karkötőd! :) A zárásához én is a gombos megoldásra gondoltam, mint Kata. Egy szép díszgomb, és már meg is van oldva.

  VálaszTörlés