"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2014. május 27., kedd

Könyvjelző... még egyszer..

Antal Laci mintája alapján készült...  Cérna: Puppets 10.  Igazán mutatós... igaz kicsit nagyolom a könyvjelzőt,  de olyan szépen kiadja  a gyűrűket, íveket, szépen látszik a csomó...nagyobb könyvhöz kiváló... Ajándéknak  is megfelelő.
Előző nap még nem is lehetett tudni, hogy kinyílik a kaktuszom... Így nagy meglepetés volt, mikor hajnalba mentem a fóliába dolgozni és virított velem szembe...Most már biztos, hogy ezt az évet a fóliába húzza ki a java kaktuszom.Tele bimbóval   mindegyik , nem merem mozgatni..Tavaly megfordítottam egyiket és fogta magát és nem hozott még bimbót se... itt megint lesz valami...Ez egy rossz vásár volt, mikor megvettük a tőveket, abba a  reménybe, hogy  hoz majd bevételt... nem így lett sajnos... még jó pár év kell mire az  csak az árát vissza hozza.
óriás levél...gyönyörű ,ez nemesített.. 

4 megjegyzés:

 1. A könyvjelző szép és praktikus.
  Micsoda virágok! Szebbnél szebbek.

  VálaszTörlés
 2. De szép lett ez a könyvjelző! Mint a nefelejcs, olyan hatása van az első képnek! :)
  Csodálatosak a kaktuszaid!... és az a színes valami az utolsó előtti képen... papagájvirág?

  VálaszTörlés
 3. Kaktuszok: sóhaj, sóhaj...de széééép!

  azt a könyvjelzőt sajnálnám használni, olyan különleges és szép :)

  VálaszTörlés
 4. Mindig elámulok és megcsodálom a csodaszép növényeid, élen a kaktuszokkal. :)

  VálaszTörlés