"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2016. július 15., péntek

SZAVAK.2016...Sal... utolsó befejező rész...

Befejeztem... Nagyon köszönöm Ildikó... Kérdezték miért jelentkeztem...Azért mert  JÓ VOLT...Inspirált,  húzott magával...Egy kihívás...jó volt látni,mások hol tartanak, milyen  anyagra és milyen fonallal  hímeznek......szóval.... és személy szerint örülök, hogy csatlakoztam e csoporthoz...!!!

Hogy miért  így készült, ezekkel a színekkel, már nem térek rá vissza, aki olvas tudja...Most már csak végső formába kéne öntenem..Volt két terv, nem az igazi...így most vár mig más ötletem  nem lesz.....














Ma reggel...



Szép hétvégét, jó pihenést minden kedves látogatónak!!!  Köszönöm hogy meglátogattál! Megjegyzésnek külön örülök!!!

19 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, én is odáig voltam, de sajnos nem tudtam csatlakozni, mert nem volt nyomtatóm. Azóta meg változott minden, már nem fér bele az időmbe:-( A nagy kép, és a 2 RR mellett jó ha a csipkét befejezem. (Plusz egy ígéretem is van azt is kellene csinálnom.... Sok és nem vállalhatom túl magam.
    Túlontúl közel a karácsony is, bár erre sokan még nem gondolnak, és van aki későn kapcsol.Idő kell mindenre, és ha jól beosztom jut is .
    Puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod...ennyi munka, és mi egy más mellett vállaltam, mert az első változat nagyon megfogott, de miután lett magyar minta is igy gondoltam belevágok, majd lesz valahogy...Az anyag is kifogott rajtam, hisz ilyen aránylag nagy mintát nem tudok himezni 16-os aidára... nem rontom tovább a szemem...Végül is, most majd egyszerre több minden kész lett... most kezd körülöttem egy űr lenni, hogy melyiket, mit is kezdjek el... mert akármilyen sok a munka, kell hogy kézimunka is legyen...ez éltet.... vagy inkább energiát ad... hogy bírjam a többit...

      Törlés
  2. Nagyon gyönyörű lett, szép ez a minta, és a színválasztás is tökéletes!!!

    VálaszTörlés
  3. Tetszik, de nagyon! Most, hogy nézem az egységes egészet, szembetűnően kiütközik a mondanivalója. Más színnel hímzett egy szó kiemelkedik belőle és úgy látom az az igazi mondanivalója a "te" salodnak! Itt is elmondom ami közhelynek számít de, igaz a kevesebb sokszor több. Szép napokat kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm...nagyon figyelmes vagy, hogy észre vetted és rákérdeztél akkor... leirtam akkor......és nem bánom hogy így döntöttem..Ez a megoldás nekem is bejön...

      Törlés
  4. Beautiful piece of work, always put your Initials on the work and date it somewhere, as it not only proves your made it in years to come and make it more valuable. When it gets passed on in the family they will always know you made it.
    Margaret

    VálaszTörlés
  5. Nagyszerű lett a samplered! A színei is tökéletesek :) Idén 2 SAL-t bevállaltam már, így ez kimaradt. Köszönöm a fotókat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Külön köszönet...hogy írtál is!
      van ami nekem is kimaradt... tetszett a Maja hónapjai, de a mentésnél tovább nem jutottam...és persze van több más is, de az idő véges...és sajnos munka is akad bőven!

      Törlés
  6. Beautiful Vera, the broderie ánd the pictures of sunrise!! Have a nice weekend.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DE jó hogy újra itt vagy Chris! Köszönöm!!!

      Törlés
  7. Gyönyörű lett, Vera! Bennem fel sem merült a kérdés, miért fogtál bele?
    Az a napkelte gyönyörű!
    Szép hétvégét Neked is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bennem is felmerült a kérdés, kezdő blog olvasó koromba, hogy vaj mi lehet abban a jó hogy mindenki otthon, de egy mintát hímez...Most már tudom...és nem ez az első...sőt, részt vettem már közös sál kötésben is... jó volt...olyan lázban égtem mindig... mint e hímzésnél is...köszönöm, és szép vasárnapot kivánok!

      Törlés
  8. Én örülök, hogy elkészítetted: belehímezted minden őrömöd, bánatod, az aggódást, a félelmet ami pont ezalatt az idő alatt ért téged. Örök emlék marad ez a szép sampler, ami különleges a némileg különböző fonalszínek miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szépen megfogalmaztál mindent...úgy hogy köszönöm...így van...További jó pihenést!!

      Törlés
  9. Nagyon szép lett! A színek jól választottak.

    VálaszTörlés
  10. Nekem is tetszik a végeredmény! Benne van minden, neked örök emlék. Kereteztetni fogod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Edit...még nem tudtam eldönteni mert ahogy írtam is, aminek szántam, egyiknek sem jó... jó lehet hogy keretbe végzi...

      Törlés