"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2016. augusztus 28., vasárnap

Nyári lepkés táska...

Véletlenek sorozata alapján született ez a táska...Már régóta keresgéltem, valami nagyon egyszerű, könnyű  táskának valót...Nem találtam... Pár hete tömő anyagért mentem az amigurumikhoz, anyagos boltba,, mikor ezt a lepkés anyagot pillantottam meg..rögtön tudtam ez az ami kell..., már csak minta jöhetne szembe velem...jött is... Móni blogján...Igaz a mintát Ő is találta, de ahogy láttam a táskáját, már gondolatban szabtam is az én táskámnak valót...Az anyag igaz kicsit lágy, de szerintem nyárra ép ilyen jó...Lágy, könnyű... vidám...Egy picit változtattam a mintán.... de tudom, fejben már készül még egy .. mert nekem is kell,csak egy kis időm legyen...Mindig el vagyunk maradva a köszöntésekkel..., talán hamarosan átadhatom  az ünnepeltnek.
Szép hetet kívánok minden kedves látogatómnak, betévedőnek!!!

9 megjegyzés:

 1. Vera, Te már tökélyre fejlesztetted a táskavarrást :) nagyon jól néz ki és szerintem nem baj az, hogy lágy az anyag, üde kis nyári anyag. Biztos örül majd, aki kapja! :)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nagyon jó - anyaga, mintája, formája... Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 3. Igen jól sikerült darab :-) Gratulálok !

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépséges, és ízléses táska . Ügyes vagy , de ezzel nem mondok újat :-))

  VálaszTörlés
 5. Ha én így tudnék varrni...! Nagyon ügyes vagy, tetszik ez a pillangós táska! :)

  VálaszTörlés
 6. Szép vászonanyag, szép táska, szép hetet!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm, hogy hagytatok üzenetet, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül...Ez a táska aránylag könnyű kis minta...
  Egy kicsit mindig inspiráltok...köszönöm... köszönöm...

  VálaszTörlés