"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2021. február 13., szombat

....Hétvégére..

 





9 megjegyzés:

  1. Az egyik kedvenc virágom - és a szüleimé. Ilyen volt az esküvői ebédjükkor az asztalon, csak fehér :)
    Szép hétvégét Nektek is!

    VálaszTörlés
  2. Jó hogy látlak már!

    Milyen fa az a sárga barkás?

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a kedvenc virágom volt eddig , illetve egész a névnapomig , amikor is kaptam kilenc szál hatalmas virágot . Két óra mulva , már nyihelőztünk, hová is lehetnénk az intenzív illat elől ? Éjszakára bezártuk a fürdőszobába a hatalmas csokor virágot . De reggel nem győztünk szellőztetni , már a rosszullét kerülgetett az intenzív illattól . Felhívtam a Lányomat , és megkérdeztem , haragszik-e rám -- és főleg ilyen nagyon ? hogy ezzel a virággal akart büntetni. Bevallotta, hogy Ő is majd megfulladt az autóban, míg hozta hozzánk , és nem értette, miért is szeretem én ezt a virágot ?????? Pedig sok éven keresztül kaptam már a névnapomra, de még egyszer sem volt ilyen intenzív, erős, kibírhatatlan illata . -- Másik kedvenc virágot választottam azóta.

    VálaszTörlés
  4. Nálatok már igazi tavasz van! De csodás az a mogyoróbokor! Nekünk is most illatozik 2 szál jácint az étkezőben. Nagyon szeretem az illatát, gyerekkorom virága.

    VálaszTörlés
  5. Szép hétvégét, szép hétköznapokat!

    VálaszTörlés
  6. Your spring is coming we are a bit behind you as our weather has been especially cold over the last week
    Have a lovely valentines weekend

    VálaszTörlés
  7. Micsoda tavaszi hangulatot hoztál.

    VálaszTörlés