"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2021. február 28., vasárnap

.....Szép hetet!

 Mindenkinek szép hetet kivánok,vigyázzatok magatokra..

Remélem, lassan végett ér a kálváriám...és jóra fordul az egész...Olvastam, és néztem a a blogokat, írni már nem volt kedvem.Nehéz időszak van a család mögött is ,rólam meg nem is beszélve., nehéz volt felfogni, és megérteni a dolgokat... Nehéz volt a várakozás.... több helyre is kellett menni vizsgálatra.., nem egyszerű, még egy időpont kérése sem...Egy világ dölt össze, mikor letették a papirt elém, és közben mondta a doki, hogy rosszindulatú... Igazából fel sem fogtam az egészet...és ontotta rám a következő adagott..igazából nem is tudom, hogy jöttem ki.Könnyeimet nyelve mentem újra vérvételre, és a többi vizsgálatokra...Azt már csak úgy ráadás kép, hogy milyen fejetlenség megy a kórházba, egyszerűen rettenetes.!Bizakodtunk... én meg mint a csacsi, csak bőgni tudtam napokig...mig Apa rám nem parancsolt, hogy ülj le, és varrj...ha megállt a kezem , rám szólt... A gyerekek meg kirándulni vittek erre, meg arra... hogy a gödörből kihúzzanak...Közben jöttek az eredmények, szerencsére nem teljesen olyan, mint amit a doki mondott először...A műtétet nem múszom meg... igy szépen hétfőn beköltözöm a kórházba... 

Remélem megúszom, és túl élem... Nem mondom, hogy nem félek... ráadásul még a vírus is...Tudom, vannak sokkal-sokkal komolyabb dolgok is, megértem, hogy milyen feldolgozni, hogy lehet lelkileg túl lépni rajta.

Ami a blogot illeti, .... elég lehangoló...de most sem erre, sem másra nincs energiám,nem vagyok gondolatolvasó sem, nem tudhatom, ki mire gondol.Készült kézimunka is, majd talán  megmutatom...

Vigyázzon mindenki magára...

Sziasztok!



13 megjegyzés:

  1. Drága Vera, szívből kívánom neked, hogy legyél túl mindenen és ne is kelljen még rágondolni sem soha többé.
    Szeretettel ölellek és erőt kívánok az elkövetkező napokra.

    VálaszTörlés
  2. Mikor elkezdtem olvasni még reménykedtem, hogy nem veled van valami baj, de közben még levegőt is alig tudtam venni. Drága Vera, csak arra gondolj, hogy meg fogod úszni, túl fogod élni, megmutatod hogy erős vagy, mert még dolgod van itt és minél előbb visszavárunk!
    Gondolatban veled vagyok és a lehető legjobbakat kívánom neked!

    VálaszTörlés
  3. JÓ Egészséget és mihamarabbi, teljes gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Vera kitartást és csak arra gondoljál hogy minden rendben lesz visszatér a régi nyugodt megszokott életed! Nagyon sokat gondolok rád az elkövetkezendő napokban és várlak vissza!

    VálaszTörlés
  5. Vera a legjobbakat kívánom neked, Nagy ölelésel.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Vera!
    Minden rendben lesz, erre gondolj! Sokat gondoltam rád eddig is, még ha nem is jelentkeztem.
    Éreztem, sejtettem, hogy valami baj van. Kívánom, hogy nagyon hamar épülj fel, és felejts el ezeket a dolgokat, mintha meg sem történtek volna.
    Lélekben veled vagyok!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Vera!
    Nagyon sok erőt, kitartást és teljes gyógyulást kívánok szívem minden melegével.
    Várlak vissza!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Vera!
    Sok-sok erőt Neked! Nagyon fontos a gyógyulni akarás, az életkedv! Soha ne add fel! Imádkozom érted, várom, hogy jelentkezz!
    Ölellek: Ildikó

    VálaszTörlés
  9. Veronka, csak pozitív gondolkodás--- MINDEN RENDBEN LESZ !!!!!! Mielőbbi teljes gyógyulást , sok pozitív energiát küldünk Neked ! Várunk vissza !

    VálaszTörlés
  10. Kedves Vera! A legjobbakat kívánom neked nagy öleléssel!Várlak vissza! ♥

    VálaszTörlés
  11. Teljes szívemből kívánom a legjobbakat!

    VálaszTörlés
  12. Gondolok Rád, minden rendben lesz! Elhiszem hogy félsz, de túl leszel rajta és onnantól megint szebb lesz a világ. Ölelés! :-)

    VálaszTörlés