"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2011. október 26., szerda

Ellesett pillanatok..

Kendőmet akartam mutatni mert kész van, fényképek is vannak, de ma olvastam  hogy a műszálas fonalnál fordítottan kell lekötni és akkor nem pöndörödik..Na én ezt megpróbáltam...De itt most többet nem írok majd.... a legközelebbi  posztnál...

Történt hogy tapétázni és festeni akartunk, helyesebben akart a frász, csak muszáj volt már..Ügye  nagy pakolás, rendezkedés előzi meg a nagy munkát...Nem tudom szegény Cica mit gondolt, tán hogy költözünk, mert sirt és szaladgált...Igazából másnap volt a legnagyobb probléma mikor meglátta hogy a fotelja is le van takarva... Nem hiszitek addig- addig csak bebújt   a letakart fotelra.Én meg megsajnáltam, és levettem egy kis darabon a fóliát... Büszkén, megnyugodva ült a helyén...




Máskor meg unalmába a madáretetőben járt... Szerencsére láttuk, így legalább le lett vágva az az ág ahol oda tudott jutni..



Bár mennyire imádjuk, nem minden az övé...

11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a cicusod, és felettébb okos is! Tudja, hol kell keresni a zsákmányt:) - nem a fotelra gondolok::)) Ja, és egy kérdés: a szundifotelje odalát szokta-e kapirgálni? És ha igen, Te tudsz-e valamit ez ellen tenni?

    VálaszTörlés
  2. Dori!
    Én még nem láttam, de valaki élesíti a körmeit... mert minden bútoron, de még a hálóban is a nem látszó résznél valaki kihúzta a szálat.Nagyon sumákba müveli ezt a feladatott.. amig csak bent volt a kaparófa is hiába volt...azt nem használta..
    Ja igen és az étkezőben a széken nyujtoszkodik és kapaszkodik.amikor ott ülök...sokszor kellett leakasztani mert ott lógott....hiába sok kárt tudnak csinálni...ÖNTÖRVÉNYŰEK...

    Jutka!
    Tudod hogy imádom...

    VálaszTörlés
  3. Cuki cicus:-)
    Nektek meg jó munkát.

    VálaszTörlés
  4. Előző bejegyzéshez: nagyon szép az angyalkád és minden más is! Szépek a hajócskával készült munkák, nekem jobban tetszenek, mint a horgolótűvel készítettek.
    Na de a cica! Tündéri és Te is az vagy, hogy fotózod őt és odafigyelsz rá. Én két nappal ezelőtt szaladtam a fényképezőgépért, mert játszottunk a porszívózás közben és le akartam kapni, de mire visszaértem már ott sem volt. Nagyon nehéz bájos képet csinálni! Különben én is készítettem madáretetőt és nem fogyott belőle a kitett élelem, biztosra tudom, hogy pont ezért, amit le is fotóztál.Veszélyes övezetnek érzékelhették a madarak a cicák miatt.
    Festés? Imádom amikor kész, de egyre nehezebben szánom rá magam. Pont ma voltam egy olyan lakásban, ahol egy hete festettek ugyanavval a színnel amivel én is évekkel ezelőtt.Jé, ennek ilyen szép színe van? Nálam sok árnyalattal sötétebb. Ez baj,nekem is frissíteni kellene.

    VálaszTörlés
  5. Édesek ezek az állatok! És még haragudni sem lehet rájuk! Ma a mi kis drága kecskénk is kóstolgatott egy kicsit......guggoltam vele szemben...ő meg tolta a kis pofiját felém, közben mintha csücsörített volna.....azt gondoltam puszit akar adni! Aztán dehogy! Majdnem megkóstolta az orromat!

    VálaszTörlés
  6. Jól mutat a kis öntörvényű a képeken. Gondolom a madaraknak más lenne a véleménye. :)

    VálaszTörlés
  7. Aranyos a cica, nektek pedig jó munkát.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm hogy hozzá szóltatok!!
    Cathlen-Kata!
    Köszönöm, de mindez bő egy hónapja történt... most más projekt van... az viszont nem publikus...


    Beáta!
    A hajócskás angyalhoz lényegesen több idő kell, és szerintem sokkal munkásabb.. tudod kinek a pap...
    Sokszor sajnálom hogy nincs a kezembe a fényképező gép... rengeteg képet készítek róluk... mindig azt sem hozhatok, majd szép lassan mind sorra kerül.. de köszönöm

    Nagymamis!
    Aranyos a kecske, de azért vigyázz.... képzeld hogy néznél ki orr nélkül?....

    Mmama!
    Köszönöm hogy olvasol... nekem is tetszik... de jobban ha nem az etetőbe van...

    MJ!
    Remélem a madarak nem látták!!!

    Rózsa!
    Imádom is ezt a kis vackot... bár minden cica tetszik, és ha valakié el veszik vagy végleg el megy én is sajnálom... mert tudom milyen érzés..
    .Minden reggel Ő az első...
    Köszönöm, már túl vagyunk rajta... nem kis munka...és egyre nehezebb feladat...

    VálaszTörlés
  9. Hát ez a felvétel az etetőben. szuper ! Jómadár ez a macsek!

    VálaszTörlés