"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. július 21., vasárnap

Egy kaktusz virága..

Egyik pillanatról a másikra, bimbót hozott ,észre sem vettem oly gyorsan fejlődött ki...Innen számolva nagy -nagy figyelemmel kísértem,és nagy kíváncsiság fogott el, vajon milyen színűt fog virágozni, mert ez még nem hozott eddig virágot.Tavaly nyílott egy hasonló az fehér virágot hozott, de mielőtt teljesen kinyílt volna sajnos letört.Nem szoktam egy virágról posztot írni, de erről olyan sok fotóm van, nem tudtam választani... Végül is tegnap este pompázott, fotóztam, mára elnyílt a virágja, sajnos..









csendbe várt, vajon mit csinálunk este kint... a kis kíváncsi....

Jó pihenést!!!!!!!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!
    Legközelebb próbáld meg úgy fotózni a kinyíló virágot (vagy bármi mást, aminek az állapota változik), hogy mindig ugyan abból a szögből, ugyan olyan távolságról és a végén csinálhatsz belőle egy gif képet :)

    Ilyesmit:
    http://1.bp.blogspot.com/-79fyANMBhZY/USiLuuKfx0I/AAAAAAAADDk/a_Gha9FhHyI/s200/tavasz.gif

    VálaszTörlés
  2. Én is mindig lefotózom az enyémet :), hamarosan nyílik az is.

    VálaszTörlés
  3. Azt a mindenit! De szép a kaktusz virága!
    Erről eszembe jutott nagymama téli kertjéből (ahonnan ez a látvány ismerős) egy virág. Viaszszerű erősen illatos virágot hozott, ami "könnyezett" Azoknak az olajos cseppeknek volt erősen finom illatuk. Beterítették a helységet. Ő cserépkályhával fűtött, amit a konyhából tüzelt és a másik fele a szobában volt. A tágas előszobára csak kinyitotta a fűtött helységekből az ajtót, így ideális hőmérséklete volt a nagy asztalon tele rakott növényeknek. Ott nyílt télen. Nálam, a központi fűtéses lakásban összesen két növény marad életben. Nem csoda, pokoli száraz a levegő. Nagymama előszobája ideális melegház volt. Jó rá emlékezni.

    VálaszTörlés