"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. július 31., szerda

Ez lett belőle...

Nem is tudom hol kezdjem.......Rengeteg képet készítettem,  mindig attól tartok nem jó, nem látszik, nem jó szögből van fotózva, homályos, és ehhez hasonló dolgoktól tartok.
Egy biztos, minden pillanatát  élveztem, akár a hímzés, akár a varrás terén.Olyan jó,  és aranyos ötleteket kaptam, hogy mi lesz belőle, hogy magam is eljátszottam a gondolattal, ha  nem tudnám mi lesz, mire  tippelnék.Igy aztán hamar elkészült a cica.. Sok tipródás után a keretnél kötöttem ki, de aztán eszembe jutott egy régen történt rossz döntésemnek köszönhetően,a szekrénybe landolt az ajándékom... /Nem itt.. /Aztán  meg az is visszafogott, hátha  nem illik , nem odavaló az én keretem...
Közbe nagy keresgélésbe fogtam, mert nem találtam valamit, mikor ezt az anyagot láttam meg... Rögtön tudtam az én cicám, táskán fog díszelegni.

Ez volt a rejtély, amire a tippek voltak... 
Ide került... 
 A neszi meg adta magát... .Ügye az ember lányának nem mindig van itthon 30-40 centis cipzár, mert az kellett volna  ide... Mintától eltérve született meg EZ a neszi .Ez maga a szívás volt!Becsapós ... Azt hinné az ember,  hogy ez a legegyszerűbb minta, de nem az...Nekem..De kész van... Ezzel még nincs vége, mert tegnap találtam egy kis mütyürkét, ami ehhez a szetthez való lenne...De az egy másik történet...és munka lesz.










13 megjegyzés:

  1. Vera! Ez FANTASZTIKUSAN jó lett!!! Nagyon tetszik ez a cicás tatyó!
    Ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik.én nyár eleje óta agyalok egy táskán:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon JÓ!
    Táska varrásban is nagyon nyomulsz:) Egyre szebbek, jobbak!

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó lett ez a táska, meg a neszi is, még ha ez utóbbival meg is küzdöttél.
    Az én tippemtől jó messze esik a valóság, aranyos ez a cicás kép! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett a táska és a neszi is. Ez már profi munka :-) Tetszik a maccs mintája is.

    VálaszTörlés
  6. :) no erre még véletlenül sem gondoltam volna, hogy cica lesz belőle:)

    Jóóóó lett, nagyon:)

    VálaszTörlés
  7. Jééé egy cirmi :-) Édes nagyon!
    Megemelem a kalapom, hogy tudsz alkotni ebben a hőségben, én spec vízszintbe lehetek:-( De tegnap megírtam a blogon mi volt, ma meg visszajöttem, hátha itt jobban megy az alkotás majd. Sok-sok fokkal hűvösebb van.

    VálaszTörlés
  8. Ez fantasztikus!! Mind a kép,mind az ötlet, mind a kivitelezés! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  9. Te! Az a táska essssszméletlenül jó lett! Kívül és belül egyaránt. És tudod mit? A gyakorlat meghozta gyümölcsét, mert igazi profi munka. A kép kellemes, a színek összhangban. Meg még hozzá illő neszi is van..., hát lehet ezt fokozni?

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szep az egyuttes.:) Viseld egeszseggel.:)

    VálaszTörlés
  11. Nem tippeltem, de cicára én sem gondoltam volna. A táska és a neszi szuper jó lett, profi munka!

    VálaszTörlés
  12. A profitól messze van, de valahogy sikerül összehozni... Van hogy könnyebben van hogy nehezebben... de nem vagyok feladós... Köszönöm a hozzászólásokat.Mindenkinek kívánok hüvöset, és jó pihenést...

    VálaszTörlés
  13. Sose találtam volna ki :) Nagyon aranyos!

    VálaszTörlés